Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Αγιάς-Σ. Σ. Πυργετού, Σωτηρίτσα, Μελίβοια

ΜελίβοιαΕπαρχιακή Οδός Αγιάς-Σ. Σ. Πυργετού
  • € 315.000
  • 5
  • 163
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελής εξοχική μονοκατοικία (βίλλα) στην Άνω Σωτηρίτσα Αγιάς, με απεριόριστη θέα, πισίνα, κήπο με οπωροφόρα και καλλωπιστικά δέντρα. Διαθέτει ιδιόκτητο parking δύο αυτοκινήτων και ανελκυστήρα από το επίπεδο της κοινοτικής οδού στο επίπεδο της κατοικίας. Προσφέρει ηρεμία και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείου μικρού παραδοσιακού οικισμού, σε υψόμετρο 400 μέτρων και απόσταση 7 λεπτών οδικώς από τη θάλασσα (ονομαστή παραλία Αγιοκάμπου - Σωτηρίτσας).

Η κατοικία έχει οικοδομηθεί το 2007 με ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή και την αισθητική της. Είναι άνετη και εύκολη στη λειτουργία της. Διαθέτει τζάκι ενσωματωμένο σε πέτρινο τοίχο ιταλικές ντουλάπες και ερμάρια κουζίνας. Υπάρχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Στο ισόγειο βρίσκονται: 2 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο, εσωτερική αποθήκη, τραπεζαρία, κουζίνα, χώρο καθιστικού και τέσσερεις βεράντες. Στο ημιυπόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος (γραφείο, καναπές/διπλό κρεβάτι), μία κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, χώρο λεβητοστασίου και εξωτερική αποθήκη εργαλείων κλπ.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας υπάρχουν μονοπάτια που συνδέουν τον οικισμό με τη θάλασσα και τη γειτονική κοινότητα της Μελιβοίας. Στην περιοχή παρέχεται η δυνατότητα αναρρίχησης, rafting και λοιπά. Η πόλη της Λάρισας βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς ενώ σε απόσταση 1-1.5 ώρας οδικώς βρίσκεται το δέλτα του ποταμού Πηνειού, η κοιλάδα των Τεμπτών και ο ορεινός όγκος του Ολύμπου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-209320 - 29/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
163 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 315.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης