Γκαρσονιέρα Πίνδου, 10, Λάρισα Ελλάδα, 41223, Κέντρο, Λάρισα

ΛάρισαΠίνδου, 10, Λάρισα Ελλάδα, 41223
  • Τιμή κατόπιν αιτήματος
  • 2
  • 42
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Eξαώροφος οικοδομή, σε ιδιόκτητο οικόπεδο, στην οδό Πίνδου 10 (κάθετη στην Ηρώων Πολυτεχνείου, μεταξύ σταθμού και οδού Βόλου, περιοχή σταθμός) , όπου διατίθενται δυάρια 42m2 (1 υπνοδωμάτιο), τριάρια 72 και 75m2 (2 υπνοδωμάτια), ένα τεσσάρι 130m2 (3 υπνοδωμάτια) και δύο μεζονέτες 122 και 131 m2 (3 υπνοδωμάτια).

Η κατασκευή έχει ξεκινήσει με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον ιανουαριο του 2026.

Η πολυκατοικία ανεγείρεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο, είναι μοναδικής αισθητικής και κατασκευάζεται από αρίστης ποιότητας υλικά.

Στοιχεία των διαμερισμάτων που ξεχωρίζουν είναι η Α' ενεργειακή κλάση, εξωτερική θερμοπρόσοψη, θωρακισμένη πόρτα, θυροτηλεόραση, ηλιακός θερμοσίφωνας, ανθρακί κουφώματα με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες συνοδευόμενα από σήτες και ατομικός λέβητας συμπύκνωσης φυσικού αερίου. Ενδεικτικό στοιχείο της ποιότητας κατασκευής αποτελεί και η υγρομόνωση των εξωστών κάτω από το πλακάκι. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης πυλωτής και αποθήκη στο υπόγειο.

Η πολυκατοικία βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης, μολις 1 λεπτό από την Ηρώων Πολυτεχνείου. Παράλληλα έχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην εθνική οδό, την οδό Βόλου και άλλους οδικούς άξονες. Είναι δίπλα σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και κοντά σε σχολεία όλων των βαθμίδων.

Το κτίριο αποτελεί προϊόν υψηλής αισθητικής, απέχοντας σχεδιαστικά πολύ από τις κοινές πολυκατοικίες επαναλαμβανόμενων στοιχείων. Η ξεχωριστή αυτή ογκοπλασία, προσδίδει μια διαχρονική καλαισθησία χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-2115701
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
τιμή κατόπιν αιτήματος
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή