Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΤρικέριΜονή Παναγίας 37006
  • € 45.000
  • 556
Περιγραφή
Θέλετε να επενδύετε σε αγαθά που η αξία τους αυξάνεται με το χρόνο; Σας αρέσουν τα μικρά ηλιόλουστα ελληνικά νησιά με κρυστάλλινα νερά; Αν ναι, τότε μην χάσετε την ευκαιρία να χτίσετε το εξοχικό σας είτε ένα χώρο φιλοξενίας για επαγγελματική εκμετάλλευση σε ένα πανέμορφο και αμόλυντο ελληνικό νησί, με ταχεία πρόσβαση ακόμη και προς μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Στο ανερχόμενο ειδυλλιακό Παλαιό Τρίκερι, έναν επίγειο Ελληνικό παράδεισο, μπορείτε τώρα να χτίσετε την αγαπημένη σας εξοχική κατοικία είτε έναν μοναδικό χώρο φιλοξενίας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά!
Το 556 τ.μ. οικόπεδο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα, σε λόφο και με θέα το λιμάνι. Είναι προσβάσιμο από δρόμο, εντός σχεδίου πόλεως και με δικαιούμενη δόμηση και κάλυψη 215,72 τ.μ.
Μια φιλική γειτονιά με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και ταβέρνες, και το γνωστό μοναστήρι της Ιεράς Μονής Παναγίας Ευαγγελιστρίας να βρίσκεται λιγότερο από 10 λεπτά περπάτημα μακριά. Παραλίες με γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα θαλασσινά νερά σε απόσταση πνοής!
Το νησί έχει γρήγορη πρόσβαση στην πόλη του Βόλου αλλά και στις Σποράδες. Τα διεθνή αεροδρόμια Βόλου και Σκιάθου δέχονται άμεσες πτήσεις από πολλές ευρωπαϊκές κεντρικές πόλεις, παρέχοντας αμέτρητες δυνατότητες στους ταξιδιώτες.
Καθώς η κρίση της πανδημίας του COVID-19 έρχεται προς το τέλος της, ο ελληνικός τουρισμός ανακάμπτει και η ζήτηση για ακίνητη περιουσία έχει αυξηθεί σημαντικά. Η αύξηση της ζήτησης παρατηρείται έντονα στα ελληνικά νησιά. Ειδικότερα, το Παλαιό Τρίκερι έχει πολλή μεγάλη δυναμική ανάπτυξης και αύξησης της αξίας της γης στο νησί.
Το οικόπεδο προσφέρεται σε ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ-ΕΥΚΑΙΡΙΑ: τιμή 59.000 ευρώ (από 66.000 - έκπτωση πάνω από 10%)! Η ευκαιρία αυτή θα ισχύει για περιορισμένες ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 20 που θα καλέσουν, θα προσφερθεί ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σύμβουλοι Ακινήτων Kατερίνα Μπαρμπουδάκη & Συνεργάτες
Μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Δημητριάδος & Κουταρέλια 21, Βόλος
Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24210.30-199, 6974.360.739
E-mail: barboudakik@gmail.com
Website: http://www.magnislandvolos.gr

Μεσιτικό γραφείο MAGNIS LAND: Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε σε θέματα κτηματομεσιτικής συμβουλευτικής. Επίσης σε συνεργασία με ομάδα επαγγελματιών δίνουμε λύσεις σε θέματα πολεοδομικών τακτοποιήσεων ή νομιμοποιήσεων, ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, νομικών ελέγχων & συμβουλών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
02012022 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
556 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή