Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ακράτα
  • € 1.150.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα 10 διαμερισμάτων προς πώληση στην περιοχή , Κρυονέρι Ακράτας , μπροστά στην παραλία.
Το συγκρότημα αυτό είναι ένα επενδυτικό ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και μπορεί να αξιοποιηθεί και να λειτουργήσει ως μικρή ξενοδοχειακή μονάδα (Boutique hotel, B&B κτλ).
Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή Κρυονερι , πολύ κοντά στην Ακράτα ( Μόλις 4 λεπτά με αυτοκίνητο ) σε σημείο που εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ δημοφιλή περιοχή, κοντά στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ακράτας , που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο.η θέση του ακίνητου συμβάλει στην λειτουργία του και κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς βρίσκεται σε απόσταση 38 λεπτών από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων .

Η μορφή του ακινήτου και η διάταξη των χώρων του, δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως μικρή ξενοδοχειακή μονάδα σε ένα από τα πιο τουριστικα σημεία της Πελοποννήσου !

Το συγκρότητημα βρίσκεται σε πλήρως λειτουργική κατάσταση και πωλείται στην τιμή του 1.200.000€,

περιγραφή του επενδυτικού ακίνητου :
Το ακίνητο έχει έτος κατασκευής το 2000 είναι μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο 3,150 τετραγωνικών μέτρων και έχει συνολικό εμβαδό 480τ.μ. και περιλαμβάνει 10 διαμερίσματα ενώ έχει υπολειπομένη διαθέσιμη δόμηση 200τ.μ . Κάθε διαμέρισμα ισογείου διαθέτει χώρο καθιστικού, 1 υπνοδωμάτια, κουζίνα , ένα μπάνιο, βεράντα με θέα προς τη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα. Τα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου διαθέτει χώρο καθιστικού , 2 υπνοδωμάτια , κουζίνα , ένα μπάνιο , βεράντα με θεά προς τη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει από δυο έως και 6 άτομα . Κάθε διαμέρισμα έχει αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, και κλιματισμό . σίτες σε όλα τα παράθυρα και πλήρη επίπλωση . στα πρόσθετα συγκαταλέγονται οι τηλεοράσεις 24αρων ιντσών και η ελεύθερη πρόσβαση στο wifi σε όλη την εγκατάσταση .
Οι κοινόχρηστοι χώροι συμπεριλαμβάνουν στεγασμένο barbeque 70 τ.μ , με πέτρινα τραπέζια για διάφορες εκδηλώσεις και αποθήκη 12 τετραγωνικά με χώρο πλυντηρίων , χώρο παρκινγκ 10 θέσεων , αθλητική εγκατάσταση basket και βόλεϊ, παιδική χαρά , διαφορά καθιστικά σημεία για χαλάρωση των φιλοξενούμενων και κήπο έκτασης σχεδόν 2,5 στρεμμάτων με γκαζόν .
Στο οικόπεδο μπορεί να γίνει πολύ ευκολά εγκατάσταση πισίνας η οποία έπειτα θα αποτελεί τον κυρίαρχο χώρο αναψυχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες , καθώς ,μπορεί να δημιουργηθεί και ευρύχωρο κατάστρωμα για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.ΜΕΣΙΤΕΣ ΔΕΚΤΟΙ.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ:
Παραλια Ακράτας : 2 χλμ
Καλάβρυτα: 44 χλμ
Κοντινότερη παραλία: 9 μέτρα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2133759 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
480 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή