Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 480 τμ, Νέα Ραιδεστός, Θέρμη

Θέρμη
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα, ιδιαίτερης αισθητικής, άριστης κατασκευής και εξαιρετικών υλικών, στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού, μέσα σε περιφραγμένο διαμορφωμένο χώρο 5000τμ, προσφέρει δύο επίπεδα 240τμ το κάθε ένα, με δυνατότητα διαχωρισμού και αυτονόμησης. Υπάρχει ισόγειο διαμέρισμα με πολυτελή κουζίνα, σαλόνι, ένα standard υπνοδωμάτιο, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και βεστιάριο, ξεχωριστό μπάνιο, playroom και ένα ακόμη μεγάλο δωμάτιο για οποιαδήποτε χρήση.
Στον πάνω όροφο συναντάμε έναν εντυπωσιακό ενιαίο χώρο κουζίνας - σαλονιού, wc επισκεπτών, δωμάτιο που χρησιμοποιείται σαν ξενώνας με το δικό του μπάνιο , δύο ακόμη standard δωμάτια και ένα ακόμη master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο με υδρομασάζ και βεστιάριο.
Το οίκημα διαθέτει δύο ξεχωριστές εισόδους για την περίπτωση διαχωρισμού, υπάρχει αντλία θερμότητας για ενδοδαπέδια θέρμανση και δρόσιση, (με ξεχωριστούς διακόπτες ρύθμισης σε κάθε δωμάτιο), ακόμη και στην επιβλητική βεράντα του με τον ανατολικό προσανατολισμό και την θέα. Στα θετικά του χαρακτηριστικά προστίθενται το κεντρικό σύστημα καθαρισμού και το ηλιακό σύστημα χρήσης νερού. Το ακίνητο διατίθεται μερικώς εξοπλισμένο (ντουλάπες, έπιπλα κουζινών και ηλεκτρικές εντοιχισμένες συσκευές Ariston). Ο περιβάλλων περιφραγμένος χώρος των 5 στρεμμάτων, διαθέτει 50 δέντρα ελιές, 20 οπωροφόρα δέντρα, θερμοκήπιο, αυτόματο πότισμα, υποδομή για εγκατάσταση πισίνας και άνετες θέσεις parking, καθώς και κλειστό ισόγειο γκαράζ. Ένα οίκημα που δεν περνά απαρατήρητο, με πολλές δυνατότητες και προοπτικές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1043-887 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
480 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή