Τριάρι πρώτος όροφος, Πλατανόβρυση, Φαρές

Φαρές
  • € 55.000
  • 4
  • 110
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΚΩΔ: 9363- Αχαϊα- περιοχή Μέτζενα , προς πώληση διαμέρισμα 100τ.μ., 1ος όροφος, 3 υ/δ, Κατασκευής 1991, σε καλή Κατάσταση, έχει γίνει κάποια ανακαίνιση, Ενιαίο σαλόνι- κουζίνα, λουτρό, Ενεργειακή κλάση Ε, αυτόνομη θέρμανση , δεν είναι επιπλωμένο , χωρίς κοινόχρηστα, ιδανικό για οικογένεια / εργαζόμενους, σε ΉΣΥΧΟ δρόμο. Φωτεινό, μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, Κοντά σε σχολεία, κοντά σε καταστήματα, Φαρμακεία, κτλ. , Εύκολο πάρκινγκ στον δρόμο έξω από το σπίτι.

Αποστάσεις : 16χλμ από Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας, 20χλμ από Πάτρα,

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9363.
Τιμή: 55.000€
Κωδικός: 9363

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά , τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9363 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 55.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή