Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 110 τμ, Καρωτή, Λάππα

Λάππα
  • € 250.000
  • 4
  • 110
  • 2
Περιγραφή
Η ευρύχωρη βίλα τριών επιπέδων βρίσκεται στην πρώτη σειρά του έργου Karoti Residence και προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα βουνά.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι και μια ανοιχτή κουζίνα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο, εστία μαγειρέματος και ψυγείο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο μπάνιο με χώρο για πλυντήριο ρούχων. Στο επάνω επίπεδο - δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και ένα άλλο μπάνιο. Δίπλα στο μπάνιο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Κάτω από τις σκάλες υπάρχει ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Η αυλή της βίλας έχει θέα στην καταπληκτική θέα και διαθέτει καθιστικό και πλακόστρωτο αίθριο. Η βίλα διαθέτει κλιματισμό και ενδοδαπέδια θέρμανση στους χώρους καθιστικού.
Όσοι μένουν στο χωριό διακοπών απολαμβάνουν καλοδιατηρημένους και καταπράσινους κοινόχρηστους χώρους με εντυπωσιακούς κήπους και ήρεμες και σκιερές γωνίες. Στο κέντρο του έργου υπάρχει μια μεγάλη πισίνα (140 τμ) και μια πισίνα για παιδιά.
Το ακίνητο είναι ενεργό ως τουριστικό ακίνητο προς ενοικίαση με μέσο εισόδημα ενοικίου 800 € - 1.000 € την εβδομάδα.
Το Καροτί είναι ένα μικρό και όμορφο χωριό με περίπου 250 κατοίκους. Το χωριό διαθέτει δύο καφετέριες και μια ταβέρνα και ένας σύντομος και ευχάριστος περίπατος οδηγεί από το χωριό σε μια αμμώδη παραλία, εντυπωσιακή στην ομορφιά του.
Η πόλη του Ρεθύμνου, περίπου 15 χλμ., είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Μια γοητευτική πόλη με έναν μοναδικό συνδυασμό βενετσιάνικων επιρροών και τουρκικών επιρροών. Τα στενά δρομάκια δημιουργούν μια σχεδόν μυστικιστική και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Δεν χρεώνουμε μεσιτική προμήθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για μια προβολή (μπορούμε να προγραμματίσουμε on-line tours βίντεο των ακινήτων μας με πλήρη εξήγηση): +30 690 660 0655
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
KAROTI PANO III - 11/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή