Μονοκατοικία βίλα, νέα, 150 τμ, Κορισσίοι, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 900.000
  • 5
  • 150
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται νεόδμητη βίλα με πισίνα στον Ίσσο 200 μέτρα από την ομώνυμη χρυσή αμμώδη παραλία. Βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο 1.200 τ.μ. με 2 εισόδους, μία για αυτοκίνητα και μία για επισκέπτες. Η βίλα είναι επενδεδυμένη με γκρίζα πέτρα που δένει αρμονικά με τις σκούρες κορνίζες των κουφωμάτων και το διάφανο των τζαμιών. Αποτελείται από το ισόγειο των 100 τ.μ. στο οποίο είναι το καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα με τεράστιες μπαλκονόπορτες που βγάζουν στην πισίνα και το οποίο συνεχίζει σε κλειστό τζακούζι 8 ατόμων με κρυστάλλινες μπαλκονόπορτες από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι. Στο ίδιο επίπεδο είναι 2 Υ/Δ το καθένα με το μπάνιο του και μία αποθήκη πλυντηρίου - στεγνωτηρίου. Δίπλα στην πισίνα κατασκευάζεται ένα υπαίθριο τζάκι υγραερίου με κτιστούς καναπέδες γύρω από αυτό για ατμοσφαιρικές βραδυές με φίλους απολαμβάνοντας το ποτό τους με θέα τον έναστρο ουρανό και το ήχο των κυμάτων για συντροφιά.
Εξωτερική σκάλα οδηγεί στον ξενώνα των 2 Υ/Δ με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα και ένα τζακούζι 4 ατόμων που βλέπει προς τη λίμνη των Κορισσίων. Σε αυτό το επίπεδο είναι μία βεράντα 50 τ.μ. με θέα στους αμμόλοφους με τους κέδρους και τη θάλασσα καθώς και στη λίμνη.
Είναι μία εξοχική βίλα κατάλληλη και για διάθεση στον τουρισμό μιας και κοιμίζει 10 άτομα τα οποία μπορούν να πάνε στην παραλία με τα πόδια. Τριγύρω υπάρχουν άλλες βίλες, εστιατόρια και ψαροταβέρνες. Σε απόσταση 10 με 15 λεπτά με το αυτοκίνητο υπάρχουν οι παραλίες του Μαραθιά και του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, 2 τουριστικά θέρετρα που προσφέρουν αρκετές ευκολίες στους ντόπιους και τους τουρίστες όπως ATM's, super market , φούρνοι καφετέριες.
Είναι μια πραγματικά μοντέρνα βίλα 150 τ.μ. κατασκευασμένη με πέτρα, σίδερο και γυαλί με απέριττη πολυτέλεια, για όσους προτιμούν τις διακοπές σε ήσυχη περιοχή μακρυά από το άγχος της πόλης. ,Ισόγειο , 5 δωμάτια ,2 επίπεδο/α ,4 Υ/Δ ,4 μπάνιο/α , 1 WC , 5 parking , 2020έτος κατασκευής , χαρακτηριστικα: Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Θυροτηλεόραση, Αποθήκη, Τζακούζι, Καλωδιακή Τηλεόραση, Internet, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Επιπλωμένο, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Επι Λεωφόρου, Κλιματισμός, Boiler, Γήπεδο, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Νεόδμητο, Βαμμένο, Ανακαινισμένο, Εξοχική Κατοικία , θέα :Απεριόριστη Ανατολικομεσημβρινός,Διαμπερές ,  κοντά σε: Παραλία,Θάλασσα,Κεντρικό Δρόμο,Super Market,  απόσταση απο: Θάλασσα(m): 200, Χωριό(m): 100,  τιμή: 900.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
946617 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή