Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣάμοςΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΟΥ
  • € 1.209.220
  • 4.837
Περιγραφή
Οικοδομικό Τετράγωνο 4.837 τ.μ. με δυνατότητα διαχωρισμού σε 8 οικόπεδα εντός του Νέου Σχεδίου Πόλεως Πυθαγορείου με την Νέα Μαρίνα έμπροσθεν.
Λίγα μέτρα από την Μαρίνα και με μοναδική θέα προς την Μαρίνα και την ευρύτερη περιοχή.

Με βάση την υφιστάμενη μελέτη του σχεδίου πόλεως προβλέπονται τα κάτωθι:

4.837 τ.μ. - δυνατότητα κατάτμησης σε 8 οικόπεδα με συνολική δόμηση 3.869 τ.μ. - για εμπορικές χρήσεις.

Σε αυτό το οικοδομικό τετράγωνο όπου μελλοντικά θα είναι το Εμπορικό Κέντρο του Νέου Σχεδίου Πόλεως, με όρους δομήσεως για εμπορικά καταστήματα και αίθουσες ψυχαγωγίας κτλ και δύναται να κατατμηθεί σε 8 οικόπεδα δυνατότητας συνολικής ανέγερσης κτιρίων 3.869 τ.μ.

Η περιοχή του εν λόγω ακινήτου βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης στο σχέδιο πόλεως.

Τιμή Πώλησης : 1.209.220 €

Το 2005 τελείωσε η κατασκευή της Μαρίνας του Πυθαγορείου και ταυτόχρονα όλη η περιοχή εντάχθηκε στο Σχέδιο Πόλεως ώστε να υπάρξει σωστή πολεοδομική ανάπτυξη στα επόμενα έτη σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των υπηρεσιών της Μαρίνας.

Η Μαρίνα δύναται να ελλιμενίσει 230 - 260 σκάφη καθώς και να τα συντηρήσει κατά την διάρκεια του χειμώνα. Διαθέτει γερανό ανελκύσεως 80 τόνων έχουνε δε ανεγερθεί διάφορα καταστήματα και ένα ξενοδοχείο ώστε να δημιουργηθεί μια τοπική αγορά προς εξυπηρέτηση των ελλιμενισμένων θαλαμηγών και των επισκεπτών.

Οι όροι δομήσεως στην χερσαία ζώνη που εντάχθηκε στο Σχέδιο Πόλεως (ΦΕΚ 556Δ/05.06.2003) βασίζονται σε περιβαλλοντολογικές μελέτες, ώστε μελλοντικά να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του νησιού και να παραμείνει ένα αξιόλογο έργο στην περιοχή για τις επόμενες γενεές.

Επιτρέπεται η δημιουργία οικοπέδων των 500μ2 με Συντελεστή Δομήσεως 0,8 ήτοι: στα 500μ2 δύνεται η δυνατότητα ανέγερσης μονώροφου ή διώροφου κτιρίου 400μ2, και με υπόγειο χώρο και μέγιστο ύψος τα 7,5μ και επί πλέον το ύψος στέγης με κεραμίδια 2μ.

Όπως είναι αντιληπτό, στα επόμενα χρόνια μια Νέα Πόλη με σωστές προδιαγραφές θα ανεγερθεί σε ένα κομβικό σημείο της Μεσογείου, μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Η πρώτη ζώνη που συνορεύει με την χερσαία ζώνη της Μαρίνας αυτονόητο είναι να έχει και θα έχει και την υψηλότερη εμπορική αξία.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΟYΝ ΟΠΩΣ:
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ Η ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,
Ή ΚΑΖΙΝΟΥ,
Ή ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΩΝ Η ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Για άμεση εξυπηρέτηση και πλήρη παρουσίαση, καλέστε μας στο 211 0124799 / info@kspreal.com
Kappasigma Partners - www.kspreal.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-218633 - 18/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.837 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 1.209.220
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή