Duplex, νέα, 174 τμ, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.900.000
  • 4
  • 174
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων απλώνεται έξυπνα σε δύο ορόφους με ιδιωτική πισίνα και βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στη θάλασσα στον ορίζοντα.
Όλες οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με πόρτες ασφαλείας με επένδυση και μια επιλογή από θυροτηλεόραση για την πρόσβαση των επισκεπτών.
Η εσωτερική διακόσμηση ενισχύεται με την επιλεκτική χρήση ψευδοροφών και κρυφού φωτισμού μαζί με διακριτικό κλιματισμό και αεραγωγούς εξαερισμού που είναι θαμμένοι μέσα στους τοίχους. Κάθε κατοικία διαθέτει ανεξάρτητα συστήματα κλιματισμού και ζεστού νερού χρήσης, τα οποία παρέχονται από συνδυασμό ηλιακών συλλεκτών και λέβητα.
Οι κουζίνες και τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ντιζάιν μονάδες και εξαρτήματα από κορυφαία ονόματα. Οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένες διατάξεις για να καλύψουν τις ακριβείς ανάγκες τους.
Για ευκολία στη λειτουργία όλες οι κατοικίες θα είναι εξοπλισμένες με έξυπνα συστήματα φωτισμού, ήχου, τέντες μπαλκονιού και κλιματισμό.
Τα δάπεδα από σκληρό ξύλο εξαιρετικής ποιότητας προσθέτουν στη ζεστή ατμόσφαιρα κάθε σπιτιού.
Ένας φυτεμένος βραχόκηπος και ένα μακρύ στοιχείο με αφρώδες νερό δημιουργούν μια αναζωογονητική πινελιά κομψότητας στην είσοδο.
Ο σχεδιασμός του κήπου είναι από αρχιτέκτονες τοπίου.
Μια απλή αλλά κομψή ξύλινη (irocco) κατασκευή διακοσμεί την μπροστινή πρόσοψη προσφέροντας μια αίσθηση ζεστασιάς και ενισχύοντας τη μοναδικότητα του κτιρίου.
Οι σύγχρονες συσκευές και εξοπλισμός εξασφαλίζουν άνεση και σεβασμό στο περιβάλλον. Σε ένα απλό επίπεδο, αυτές περιλαμβάνουν δεξαμενές συλλογής βρόχινου νερού για χρήση σε κήπους και χώρους πρασίνου και ηλιακούς συλλέκτες για ζεστό νερό. Η ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους δημιουργεί ζεστασιά στο φόντο, διατηρώντας παράλληλα το κόστος ενέργειας. Τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως το ανακλαστικό γυαλί μειώνουν την ηλιακή θερμότητα. Η χρήση κουφωμάτων αλουμινίου προηγμένης τεχνολογίας και θερμο/ηχομονωτικών υαλοπινάκων για μπαλκονόπορτες μειώνει τον θόρυβο και την εποχιακή απώλεια/κέρδος θερμότητας. Ο κομψός φωτισμός πίστας LED τονίζει την εσωτερική διακόσμηση και εξοικονομεί ενέργεια. Όλα τα σπίτια παρέχουν προαιρετική σύνδεση με το φυσικό αέριο.
Μεσιτικό γραφείο mesitis.gr, 2109802660 6972238239. Για περισσότερα ακίνητα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mesitis.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1305293 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
174 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή