Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Γάζι
  • € 38.000
  • 480
Περιγραφή
Στην περιοχή Σκαφιδαράς της Αμμουδάρας, πωλείται οικόπεδο 480 τμ. Είναι επίπεδο, πολύ κοντά στο τουριστικό κομμάτι της περιοχής και έχει πρόσβαση από άσφαλτο. Εχει γρήγορη πρόσβαση στον ΒΟΑΚ και είναι κατάλληλο για αγροτική χρήση.
Η Αμμουδάρα είναι μια τεράστια παραλία που ξεκινάει 1km δυτικά από το κέντρο του Ηρακλείου και φτάνει ως τις εκβολές του Αλμυρού ποταμού, 7km δυτικότερα. Η Αμμουδάρα η οποία έχει αναπτυχθεί τουριστικά λόγω της τεράστιας παραλίας της αποτελεί πλέον ένα προάστιο του Ηρακλείου.
Το όνομα της το οφείλει στην μεγάλη αμμώδης παραλία με την λεπτή καφετιά άμμο. Προσφέρει άπειρες επιλογές τόσο γι ΄αυτούς που αναζητούν την ζωντάνια και την πολυκοσμία, όσο και γι΄αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και την μοναξιά. Κατά μήκος της ακτής υπάρχουν οργανωμένες πλαζ, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, παραθαλάσσια μπαρς, ναυαγοσώστη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, θαλάσσια αθλήματα και ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Πώληση, Οικόπεδο, Εμβαδόν: 480 τ.μ., Τιμή: 38000, Θέα, Κλίση: Επίπεδο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Κατάλληλο για αγροτική χρήση, Προσανατολισμός: Νότιος, Απόσταση απο θάλασσα: 350, Μήκος Πρόσοψης: 19
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
338895 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
480 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 38.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή