Εμπορικός χώρος προς Πώληση

Εξάρχεια - ΝεάποληZoodochou Pigis / Tzavella Athens 10681
  • € 600.000
  • 406
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024
Περιγραφή
Ζωοδόχου Πηγής & Τζαβέλα 1, Εξάρχεια, Αθήνα
Περιγραφή
Κατάστημα
Ισόγειο:
173 τ.μ.
Υπόγειο:
188 τ.μ.
Ημιώροφος:
45 τ.μ.
Περιγραφή Ακινήτου
Ένα ισόγειο κατάστημα με ημιώροφο και υπόγειο.
Το υπόγειο έχει ξεχωριστή είσοδο.
Το κτίριο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας – στη γειτονιά των Εξαρχείων, πολύ κοντά στην πλατεία Ομονοίας.
Ένα κατάστημα στο ισόγειο ενός καλά διατηρητέου κτιρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής & Τζαβέλα 1 στο κέντρο της Αθήνας. Το ακίνητο λειτουργούσε ως βιβλιοπωλείο και είναι ανοιχτός χώρος. Διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και αποτελείται από ενιαίο χώρο, ένα W.C. και κουζίνα. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε μια περιοχή με πολλά εμπορικά καταστήματα, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τους κεντρικούς άξονες και με εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Περιγραφή Περιοχής
Το ακίνητο βρίσκεται στη γειτονιά των Εξαρχείων – μια μεγάλη κεντρική γειτονιά του κέντρου της Αθήνας. Η γειτονιά έχει μποέμ χαρακτήρα και πολλοί καλλιτέχνες ζουν εκεί. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά καφέ, εστιατόρια, μπαρ και βιβλιοπωλεία. Οι τοίχοι της γειτονιάς διαθέτουν πολύχρωμα γκράφιτι που προσθέτουν στη μοναδικότητα και τη γοητεία της.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην πλατεία Ομονοίας – μέρος του διάσημου ιστορικού τριγώνου της Αθήνας και της παλαιότερης πλατείας της πόλης. Το 2020, ο Δήμος Αθηναίων έκανε εκτεταμένες ανακαινίσεις στην πλατεία. Η περιοχή γίνεται και πάλι προνομιακή τοποθεσία στην πόλη της Αθήνας. Τα τελευταία δύο χρόνια πολλές διάσημες ξενοδοχειακές αλυσίδες έχουν αγοράσει και μισθώσει μια σειρά από ακίνητα γύρω από την πλατεία όπως το Marriot, το Brown και το Melia.

Δεν χρεώνουμε μεσιτική προμήθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για μια προβολή (μπορούμε να προγραμματίσουμε on-line tours βίντεο των ακινήτων μας με πλήρη εξήγηση):
+30 690 660 0655
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Z.PIGIS-SALE
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
406 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1956
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή