Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 140 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 800.000
  • 4
  • 140
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλλα 140 τ.μ. σε ιδωτικό συγκρότημα 4 κατοικιών 50μ. από την παραλία Ελιά στη Μύκονο. Ενσαρκώνει χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτει απεριόριστη θέα . Ο εξωτερικός χώρος έχει λουλούδια και δέντρα που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία βλάστησης της Μυκόνου.

Η βίλλα βρίσκεται σε 2 επίπεδα.Ο πρώτος όροφος αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και WC. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι με πέργκολα, BBQ και τραπεζαρία φαγητού με υπέροχη χαλαρωτική θέα. Επίσης υπάρχει αποθήκη με μεγάλο ψυγείο και laundry room.Επιπλέον, το σπίτι έχει τουλάχιστον 2 ανοικτούς χώρους στάθμευσης μπροστά από το επίπεδο του ισογείου. Το ισόγειο αποτελείται από 3 ευρύχωρα Υ/Δ.Το ένα είναι master room και άλλα δύο υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο.

Υπάρχει μελέτη κατασκευής πισίνας μπροστά από το σπίτι. Η βίλλα παρέχει στον ιδιοκτήτη υπαίθρια τραπεζαρία με καταπληκτική θέα. Μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα πολυτελές και ήρεμο σπίτι και να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών τόσο με την οικογένειά σας όσο και με τους φίλους σας. Με την απόκτηση της συγκεκριμένης βίλλας θα κάνετε άριστη εντύπωση στους φίλους σας προσφέροντάς τους κάποιες μέρες των διακοπών στο πιο διάσημο ελληνικό νησί. Ένα σπίτι στην Μύκονο σας δίνει τη δυνατότητα της χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα συνδυάζοντας την δυνατότητα μιας έντονης νυχτερινής ζωής και εξαιρετίκου φαγητού.

Δείτε και άλλα παραπλήσια ενδιαφέροντα ακίνητα στο site: www.mustproperties.gr
Τηλ. +30 210 36 33 337, + 30 6948 94 95 42
Διδότου 49, 10680 Αθήνα, Ελλάδα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
650099 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή