Μονοκατοικία βίλα, νέα, 190 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 50.000/μήνα
  • 5+
  • 190
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023
Περιγραφή
Βρίσκεται στην όμορφη περιοχή του Καλαφάτη, σε απόσταση μικρότερη των 2χλμ. από την παραλία, αυτή η όμορφη βίλλα προσφέρει την ιδανική επιλογή για ονειρικές διακοπές . Ως μέρος ενός συγκροτήματος αυτόνομων βιλών συνδυάζει την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική με την πολυτέλεια των σύγχρονων ανέσεων.

Το ισόγειο επίπεδο περιλαμβάνει το σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, ενώ το υπόγειο επίπεδο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μια μικρή κουζίνα, σαλόνι και ένα laundry - room.
Ο καλά σχεδιασμένος υπαίθριος χώρος που βρίσκεται μπροστά στη βίλα διαθέτει μια μεγάλη σύγχρονη πισίνα και ένα μεγάλο καθιστικό γύρω από αυτή. Υπάρχει μια πολύ άνετη τραπεζαρία κάτω από την κομψή ξύλινη πέργκολα και δίπλα ένα μπάρμπεκιου.

Ο χώρος της πισίνας είναι εξοπλισμένος με πολλές ξαπλώστρες και τρεις μεγάλες ομπρέλες που προσφέρουν άνεση στους επισκέπτες για να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα. Ένας καλά διατηρημένος κήπος συμπληρώνει τον εξωτερικό χώρο καθιστικού, καθιστώντας τον ιδανικό για οικογένειες και φίλους να απολαμβάνουν την παρέα του άλλου σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Η βίλα είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς υπάρχει αρκετός χώρος για παιχνίδι ή για ζευγάρια και φίλους που θέλουν να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η Μύκονος, ενώ ταυτόχρονα είναι σε θέση να αποσυρθούν σε ένα πιο ιδιωτικό περιβάλλον.

Διατίθεται προς ενοικίαση για την καλοκαιρινή σεζόν.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
744804
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 50.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή