Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑφέτεςΛαμπινού
  • € 52.000
  • 2.331
Περιγραφή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ 1. Αγροτεμάχιο που βρίσκεται στο χωριό Λαμπινού στο Δήμο Νοτίου Πηλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στη θέση ‘’ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’. Έχει έκταση 1.847,05 τ.μ., βρίσκεται εκτός ορίων οικισμού, προέρχεται από κατάτμηση μεγαλύτερης εκτάσεως και δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Το ανατολικό του σύνορο είναι ρεματιά.
ΣΥΝΕΧΕΤΑΙ με:
2. Οικόπεδο-κάθετη συνιδιοκτησία που περιέχει ισόγεια παλαιά πέτρινη αποθήκη (περιγράφεται ως οικία στο συμβόλαιο), η οποία έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας 290,82 χιλιοστών εξ αδιαιρέτου μεγαλύτερου οικοπέδου συνολικής εκτάσεως 1828,62 τ.μ., το οποίο βρίσκεται εντός ορίων οικισμού, προέρχεται από κατάτμηση μεγαλυτέρας εκτάσεως και είναι ΑΡΤΙΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ. Η εν λόγω κάθετη συνιδιοκτησία ισόγεια παλαιά αποθήκη έχει εμβαδό 30,21 τ.μ. και της ανήκει ΚΑΤ’ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ τμήμα του προαναφερθέντος μεγαλύτερου οικοπέδου εμβαδού 531,81 τ.μ., Η είσοδος είναι από άσφαλτο, έχει νερό και η θέα είναι πανοραμική. Ο στύλος της ΔΕΗ βρίσκεται μπροστά στο οικόπεδο. Το τμήμα αποκλειστικής χρήσης αποτελείται από δύο μεγάλα επίπεδα και ένα τρίτο μικρότερο. Έχει 14 οπορωφόρα δέντρα.
Και τα δύο ακίνητα είναι ανατολικά.
Βρίσκεται σε κομβικό σημείο καθώς η Λαμπινού απέχει 15’ από τη γνωστή παραλία του Μυλοποτάμου, 20’ από την Τσαγκαράδα και 15’ από τις Μηλιές. Σε 30’ μπορεί να φτάσει στην παραλία του Αη Γιάννη. Σε 45’ επίσης μπορεί να βρεθεί σε όλες τις παραλίες του Νοτίου Πηλίου, όπως Χόρτο, Μηλίνα, Ξυνόβρυση κλπ. Στα 25’ βρίσκεται η Άφυσσος, τα Καλά Νερά κλπ. Η απόσταση από Βόλο είναι 50’.
Στη φώτο του τοπογραφικού το οικόπεδο-κάθετη συνιδιοκτησία έχει τον αριθμό 3.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10984 - 18/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.331 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 52.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή