Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Νεάπολη

Νεάπολη
  • € 65.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται στα όρια του δήμου Νεαπόλεως με δήμου Θεσσαλονίκης40 τ.μ. ριζικά ανακαινισμένο, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα 38τμ (καθαρά) στον 1ο όροφο (ψηλός πάνω από ανώγειο) σε κτίριο που ανακαινίστηκε εκ βάθρων το 2020 ( νέες εγκαταστάσεις νερού και ρεύματος).
Αποτελείται από σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο .Το διαμέρισμα διαθέτει μπροστινό γωνιακό μπαλκόνι. Διαθέτει δάπεδα από μαρμαροπλακάκι, ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, κλιματιστικό inverter για ψύξη/ θέρμανση, καθώς και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα, όπως απεικονίζονται στις φωτογραφίες τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή.
Επίσης στο κτίριο έχει γίνει θερμοπρόσοψη, με αποτέλεσμα οι ανάγκες θέρμανσης να είναι ελάχιστες. Το ακίνητο είναι προσόψεως, γωνιακό, ηλιόλουστο, βρίσκεται σε περιοχή με άμεση πρόσβαση στο κέντρο, ακόμα και με τα πόδια, δίπλα σε στάσεις αστικών λεωφορείων, με πληθώρα εμπορικών καταστημάτων. Είναι εξαιρετική επενδυτική επιλογή, καθώς είναι ήδη μισθωμένη στα 360€. Είναι άμεσα μεταβιβάσιμο χωρίς κανενός είδους εκκρεμότητα .

Επικοινωνία Πληροφορίες / Υποδειξη
Κατερινα 6907708858
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΚΑΤ8
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή