Duplex 300 τμ, Κάτω Κηφισιά, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 900.000
  • 4
  • 300
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2023
Περιγραφή
Πωλείται μεζονέτα στην Κηφισιά, κοντά στο κέντρο και στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς περιτριγυρισμένο από πάρκα. Το υπέροχο αυτό ακίνητο καλύπτει μία επιφάνεια 300 τ.μ. σε οικόπεδο 450 τ.μ. σε ένα καταπράσινο όμορφο περιβάλλον.

Πρόκειται για μια μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής του 2010 που ξεχωρίζει τόσο για την αισθητική και τους λειτουργικούς χώρους.

Ο προσεγμένα διαμορφωμένος κήπος με υπαίθρια καθιστικά δημιουργεί ένα ιδανικό και όμορφο περιβάλλον διασκέδασης και χαλάρωσης.

Η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με σοφίτα διαθέτοντας μεγάλους και λειτουργικούς χώρους. Στο ισόγειο βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι υποδοχής με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μία άνετη τραπεζαρία και WC. Στον πρώτο όροφο συναντάμε τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων master με λουτρό. Ανεβαίνοντας, βρίσκεται η άνετη σοφίτα η οποία αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο – studio. Επιπλέον, το έξυπνα διαμορφωμένο playroom αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, βοηθητικό χώρο και WC με ντους.

Η εξαιρετική αυτή ανεξάρτητη μεζονέτα στην Κηφισιά διαθέτει επίσης δρύινα πατώματα, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη, αυτόνομη θέρμανση ανά επίπεδο και δυο θέσεις στάθμευσης για μεγαλύτερη άνεση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΚΜΖ440
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή