Ξενοδοχείο προς Πώληση

Τυμπάκι
  • € 1.200.000
  • 4.000
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχείο 4000 τμ , εντός οικισμού , διαθέτει τρεις ορόφους , ο ισογείο περιέχει δεν έχει ολοκληρωθεί , ο δεύτερος όροφος είναι μερικώς εξοπλισμένος λείπουν ακόμα διακόπτες , πριζές και πόρτες εσωτερικές , ο τρίτος όροφος είναι πλήρης εξοπλισμένος περιέχει κλιματιστικά , κουζίνα , διπλά υπνοδωμάτια , φωτιστικά , μπάνια , διαθέτει κατοικία στο οικόπεδο 50 τ.μ οπού περιέχεις 2 υπνοδωμάτια , 1 μπάνιο και κουζίνα , 3050 τμ είναι κήπος , βρίσκετε σε ήσυχη περιοχή 100 μέτρα απο την θάλασσα .
Ο δήμος της Φαιστού βρίσκεται στο νότιο σημείο του νομού Ηρακλείου. Είναι διάσημη για τις εκπληκτικές παραλίες και για το αρχαίο παλάτι της Φαιστού, όπου βρέθηκε ο αρχαίος δίσκος της Φαιστού, που χρονολογείται από τον αρχαίο μινωικό πολιτισμό. Η μοναδική παραλία των Ματάλων σας περιμένει και δείτε με τα μάτια σας γιατί οι χίπις της δεκαετίας του '60 έκαναν αυτό το μέρος το ιδανικό σπίτι τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη του Ζαρού για ένα χαλαρωτικό ποτό ή γεύμα ή να περιπλανηθείτε στο κοντινό δάσος της Ρούβα, ιδανικό για πεζοπορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο της Γόρτυνας και το κρητικό λαογραφικό μουσείο Βωρρων . Τα διάφορα μικρά χωριά σας περιμένουν για ανακάλυψη, καθώς και τις διάφορες ταβέρνες και καφέ.

Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 17, Εμβαδόν: 4000 τ.μ., Έτος κατασκευής: 1990, Τιμή: 1200000, Κλιματισμός, Συναγερμός, Όροφος: 2ος, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 900 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 3, Καλωδιακή τηλεόραση, Ανελκυστήρας φορτίων, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ράμπα εκφόρτωσης, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ημιτελές, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Δ, Ρεύμα: Τριφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
344333 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
4.000 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή