Duplex, άριστη κατάσταση, 350 τμ, Καστρί, Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία
  • € 800.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024
Περιγραφή
Εξαιρετική μεζονέτα τριών επιπέδων προς πώληση στην περιοχή Καστρί, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Domotel καθώς επίσης και στην τοπική αγορά της Νέας Ερυθραίας.
Η μεζονέτα αποτελείται από τρία επίπεδα (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και πρώτο όροφο) συνολικού εμβαδού 350 τετραγωνικών μέτρων, κήπο καθώς επίσης και εσωτερική και εξωτερική θέση στάθμευσης.

Η είσοδος στη μεζονέτα είναι από την στάθμη του υπερυψωμένου ισογείου το οποίο αποτελείτε από μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία και ξεχωριστή κουζίνα η οποία συνορεύει με νομιμοποιημένο κλειστό χώρο με πρόσβαση στην πίσω πλευρά του κήπου.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα καθιστικό, διαμορφωμένο ως γραφειακό χώρο/ σαλόνι με πρόσβαση σε μπαλκόνι καθώς επίσης και τα τρία από τα τέσσερα υπνοδωμάτια της κατοικίας. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπάνια καθώς επίσης και πρόσβαση σε μπαλκόνια και από τα τρία υπνοδωμάτια.

Στο επίπεδο του ημιυπογείου υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος (playroom) καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα W.C. ένα laundry room το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί και ως δωμάτιο υπηρεσίας και τέλος υπάρχει εσωτερική πρόσβαση στο κλειστό parking.

Η μεζονέτα έχει παροχή φυσικού αερίου (θέρμανση και νερό), σίτες και μπαριέρες ασφαλείας στα κουφώματα καθώς επίσης και συναγερμό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
A-02425
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή