Duplex 280 τμ, Κέντρο, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 530.000
  • 3
  • 280
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024
Περιγραφή
Βριλήσσια Μεζονέτα 280 τμ,
Αποτελείται από 2 Υπνοδωμάτια
(δύο master με ιδιωτικό μπάνιο το κάθε ένα ) κατασκευής 1995, σε ένα πολύ όμορφο ιδιωτικό συγκρότημα μεζονετών.
Διαμορφώνεται σε τρία επίπεδα ημιυπόγειο,ισόγειο και 1ο όροφο με βεράντες που βλέπουν σε πράσινο κήπο, το Ασανσέρ εξυπηρετεί όλα τα επίπεδα απο το υπόγειο γκαράζ μέχρι και τον 1ο όροφο.
Αναλυτικά : Ισόγειο : Μεγάλο σαλόνι -τραπεζαρία με τζάκι και ανοικτή κουζίνα open plan με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές Miele και ένα wc.Ειναι πολύ φωτεινό και διαμπερές, Στον 1o όροφο υπάρχουν δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με δικό τους en suite μπάνιο και μπαλκόνι.
Στο Ημιυπόγειο που είναι πολύ φωτεινό συναντάμε το playroom , και laundry room αποθήκη, λεβητοστάσιο,ένα επιπλέον μπάνιο και κλειστό γκαράζ για ένα μεγάλο αυτοκίνητο, η δύο μικρά . Υπάρχει αυτονομία θέρμανσης ανά όροφο επίσης υπάρχει η δυνατότητα να γίνει τρίτο υ/δ(playroom η στον 1ο)
Το ημιυπόγειο μπορεί να διαμορφωθεί ως αυτόνομο διαμέρισμα . Αποθήκη 12 τμ και θέσεις σε κλειστό πάρκινγκ.Επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι και μεγάλες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια τα δάπεδα είναι από μάρμαρο και ξύλο. Έχει τριφασικό ρεύμα και νυχτερινό, Ακόμα υπάρχει πόρτα ασφαλείας,Συναγερμός, κλιματισμός ,εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, θέρμανση αυτόνομη πετρέλαιο, ηλεκτρικά ρολά και κουφώματα αλουμινίου με σίτες και ασανσέρ. Μερική ανακαίνιση του σπιτιού έχει γίνει το 2019.Επισης έχει χαμηλά κοινόχρηστα 25€ . Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά μέσα στο πράσινο με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, αγορά, ΜΜΜ, κοντά στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας , προαστιακό και Αττική οδό. ανεξάρτητο κλειστό garage 2 θέσεων, περιβάλλον με υπέροχο κήπο.
Είναι ένα πολύ άνετο σπίτι για μία οικογένεια, επίσης ο εσωτερικός κήπος του συγκροτήματος δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας όταν υπάρχουν μικρά παιδιά.
Τιμή πώλησης 530.000€ Συζητήσιμη
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-2321703
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
3 (1 υπνοδωμάτιο, 2 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή