Duplex 322 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 400.000
  • 5+
  • 322
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2023
Περιγραφή
Κωδικός 3194
Μεζονέτα, γωνιακή, 3 επιπέδων , με υπόγειο και σοφίτα διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στον οικισμό του Νόμου 751. Ευχάριστη, λειτουργική με άνετους χώρους , καλύπτει συνολικά 322 τ.μ. Είναι κατασκευής του 2004 και έχει κατοικηθεί ελάχιστα από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι έλειπαν μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός Θεσσαλονίκης. Αναλυτικότερα στο ισόγειο συναντάμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα. Με κουζίνα σαλόνι, τζάκι 2 δωμάτια και μπάνιο. Υπάρχει 2η είσοδος και μπορεί να ανεξαρτητοποιηθεί εύκολα από το υπόλοιπο σπίτι. Ανεβαίνονατς το κυρίως καθιστικό με το τζάκι αποτελεί και το κέντρο δράσης για όλη την οικογένεια . Με την κύρια είσοδο και μεγάλες περιμετρικές μπαλκονόπορτες. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη με ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους . Από το χώρο της κουζίνα υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνι 30 τ.μ. Ανεβαίνοντας στη ζώνη νυχτός συναντάμε 3 άνετα υπνοδωμάτια με 2 μπάνια και 3 ντουλάπες. από αυτό το επίπεδο έχουμε και την καλύτερη θέα. Η σοφίτα στη συνέχεια με ικανοποιητικό ύψος αποτελεί έναν ενιαίο χώρο με 2 ντουλάπες. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως δωμάτιο, γραφείο, παιδότοπος .Φυσικά μην ξεχνάμε και το υπόγειο, ένας εξαιρετικός αποθηκευτικός χώρος , χωρίς καθόλου υγρασίες. Η μεζονέτα διαθέτει , ανελκυστήρα, 2 θέσεις στάθμευσης σε υπόγειο γκαράζ , μέσα από το οποίο έχουμε άμεση πρόσβαση στην οικία. Υπάρχει ατομικός καυστήρας πετρελαίου με θερμοστάτη ανά όροφο , το φυσικό αέριο έχει ήδη μπει στα δίπλα σπίτια. Προνομιακή κατοικία, με ανοιχτωσιά , σε ιδιαίτερα πλεονεκτική χωροταξική θέση καθώς βρίσκεται μία ανάσα από εκπαιδευτήρια πάρκα , συγκοινωνία και super market. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση , μπορεί να κατοικηθεί χωρίς να χρειαστεί να μπουν καθόλου χρήματα . Αποτελεί και ένα επενδυτικό ακίνητο καθώς μπορεί να μισθωθεί ολόκληρο ,ή τμηματικά .. Τιμή 400.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3194
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
322 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή