Duplex Πυρρά 42032, Πύρρα, Αιθήκοι

ΑιθήκοιΠυρρά 42032
  • € 270.000
  • 5
  • 142
  • 2
Περιγραφή
Σε αποκλειστική ανάθεση στο γραφείο μας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΟΥΛΑΣ διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ Μεζονέτα 142τ.μ σε πλαγιά στην Πύρρα Τρικάλων του Δήμου Αιθήκων πολύ κοντα στο ελατοδασος του Περτουλίου.
Το ακίνητο αποτελείται από 4 υπν/τια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, κήπο και απεριόριστη θέα. Στον βασικό χώρο του ακινήτου βρίσκεται το σαλόνι με την κουζίνα και το τζάκι έχοντας στο πίσω μέρος ενα υπνοδωμάτιο και ενα μπάνιο καθώς εκεί υπάρχει και η σκάλα που οδηγεί στο πάνω επίπεδο το οποίο αποτελείται απο τρια υπνοδωμάτια και ενα μπάνιο.
Η μορφολογία των ανοιγμάτων ειναι λιτή και παραδοσιακή, με στενόμακρα ανοίγματα χωρίς πατζούρια, στην βορινή , την ανατολική και δυτική πλευρά, ενώ στην νότια πλευρά οπου η θέα είναι ανεμπόδιστη τα ανοίγματα είναι μεγάλα ώστε η οπτική σχέση με το περιβάλλον να είναι συνεχής. Η ύπαρξη των μικρών τετραγώνων ανοιγμάτων απο υαλότουβλα σε χρώμα μπρονζέ ολοκληρώνει την αισθητική των όψεων και χαρίζει μια αναπάντεχα όμορφη αίσθηση φωτός στο εσωτερικό. Οι τοιχοποιίες είναι απο πέτρα εμφανή εξωτερικά και εσωτερικά σε κάποια σημεία, πάχους 60 εκ. Η πέτρα έχει έρθει απο την άλλη πλευρά του βουνού που ανήκει στο νομό Άρτας. Οι πλάκες οι οποίες διαχωρίζουν το υπόγειο με το ισόγειο και το ισόγειο με τον όροφο ειναι απο Μπετόν. Τα δάπεδα των βεραντών και των καθημερινών χώρων είναι στρωμένα με γρανιτοπλακίδια μεγάλων διαστάσεων χρώματος γκρι, υποδηλώνοντας το χρώμα πέτρας. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι χρώματος Γκρί. Οι χώροι των υπνοδωματίων και της σκάλας είναι στρωμένοι με καρφωτές φαρδιές τάβλες απο δρυ στο χρώμα της καστανιάς με έντονη την τεχνοτροπία παλαίωσης. Η στέγη του σπιτιού είναι εμφανής εσωτερικά με φαρδιές τάβλες Ελάτης σε χρώμα καστανιάς και η επικάλυψη εξωτερικά είναι απο ασφαλτικά ανάγλυφα κεραμύδια σε απόχρωση γκρι-μαύρο. Στον χώρο του καθημερινού ο οποίος είναι ενιαίος (κουζινα-καθηστικο-τραπεζι φαγητου) κύριο ρόλο έχει το τζάκι το οποίο είναι χτισμένο απο πέτρα της περιοχής. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ακινήτου είχε ως στόχο να συνδυάσει τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής και την εικόνα των σύγχρονων κτισμάτων διατηρώντας αναφορές στα παραδοσιακά υλικά.

Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου μας είναι:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-14:00 και 18:00-21:00
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ 09:00-14:00
Απόλλωνος 3,Τρίκαλα, Ισόγειο κατάστημα, πεζόδρομος

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Θάνος Γούλας
τηλ: 24310 35863
www.akinitagoulas.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2372219 - 25/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή