Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 1-Αγ. Νικολάου-Πλάκας 72053, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος ΝικόλαοςΕπαρχιακή Οδός 1-Αγ. Νικολάου-Πλάκας 72053
  • € 925.000
  • 5
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
H βίλα βρίσκεται ανάμεσα στον άγιο Νικόλαο και στην Ελούντα, σε λόφο, μια απο τις πιο επιθυμητές περιοχές, τοποθεσία όπου μπορεί κάποιος να βλέπει το Αιγαίο πέλαγος και τα βουνά της Σητείας απο κάθε δωμάτιο της βίλας.

Η βίλα είναι 280 μ2 μέσα σε μια έκταση 2.100 μ2 συνδιάζει τέσσερις κρεβατοκάμαρες , πέντε ανεξάρτητα μπάνια και ένα jacuzzi σε κάθε κρεβατοκάμαρα επίσης.

Στο ισόγειο βρίσκονται δύο κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικά μπάνια και ένα ανοιχτό jacuzzi σε κάθε μία , ένα wc επισκεπτών όπως και η κουζίνα με την τραπεζαρία.Ολος ο όροφος εχει θέα στην θάλασσα και στην πισίνα.

Απο την τραπεζαρία υπάρχει σκάλα όπου ανεβαίνει στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε ένα μεγάλο σαλόνι με ψηλή, ξύλινη οροφή σε λευκό χρώμα.

Στόν πρώτο όροφο θα βρείτε δύο κρεβατοκάμαρες, μία σε κάθε πλευρά του σαλονιού, πάλι με ιδιωτικά μπάνια και jacuzzi σε κάθε μία απο αυτές.

Επίσης υπάρχουν παράθυρα οροφής σε αυτές τις κρεβατοκάμαρες, δίνοντας άπλετο φως στα δωμάτια και μία μοναδική θέα στον έναστρο ουρανό.

Στον εξωτερικό χώρο του πρώτου ορόφου υπάρχει μια μεγάλη βεράντα, που έχει ανεξάρτητες εισόδους και απο τις δυο κρεβατοκάμαρες και το σαλόνι, απο όπου η θέα είναι εκπληκτική προς τα απέναντι βουνά και το Ελούντα γκολφ.

Στο κατώτερο επίπεδο της βίλας , δίπλα στην πισίνα, υπάρχει ακόμα ένας ανεξάρτητος χώρος , όπου ήταν σχεδιασμένος για χρήση χώρου γυμναστηρίου η ευεξίας.

Στην κατοχή του ιδιοκτήτη υπάρχουν διαθέσιμα σχέδια για ολική ανακαίνιση της βίλας, υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. επίσης υπάρχουν σχέδια για ένα γυάλινο ανελκυστήρα από το ισόγειο σε κάθε όροφο.

Η βίλα έχει χρησιμοποιηθεί σαν ενοικιαζόμενο κατάλυμα , χωρίς ο ιδιοκτήτης να είναι παρόν, όπου αυτό κάνει την βίλα μια άψογη επιχειρηματική ευκαιρία.

Η βίλα χρειάζεται μία μικρή ανακαίνιση και αλλαγή επίπλων, όπως και αν κάποιος δεν θέλει να κάνει ανακαίνιση, μπορεί να προχωρήσει με τα ήδη υπάρχων διαθέσιμα σχέδια και προτάσεις.

Ο Άγιος Νικόλαος βρίσκεται 6 χιλ. και η Ελούντα 4 χιλ. απόσταση απο την βίλα.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε μερικά απο τα πιο γνωστά πεντάστερα ξενοδοχεία και κέντρα ευεξίας της περιοχής, όπου κάνουν το μέρος ιδανικό για επένδυση η πολυτελής θέρετρο διακοπών.

Τα τρισδιάστατα σχέδια (3D) , όπως και περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμα εφόσον ζητηθούν.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια που έχουμε στη λίστα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα, για να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν τίτλοι μεταβίβασης κυριότητας και τα σχετικά έγγραφα από το δασαρχείο και τις αρχαιολογικές αρχές (όπου είναι απαραίτητα). Ωστόσο, η ''Homeland'' δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την καταλληλότητα για δόμηση στο οικόπεδο ή το αγροτεμάχιο και ως εκ τούτου συνιστά στους υποψήφιους αγοραστές να ελέγξουν το γήπεδο που επιθυμούν να αγοράσουν από δικηγόρο και μηχανικό πριν από την οριστικοποίηση των συμβολαίων αγοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0417 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 925.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή