Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Μετς, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 250.000
  • 2
  • 80
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του Μετς. Αυτό το κεντρικό αλλά ήσυχο ακίνητο είναι ιδανικό για νέους επαγγελματίες φοιτητές η καλλιτέχνες που τους αρέσει να ζουν στο κέντρο της πόλης, επαγγελματίες που θα ήθελαν να εγκαταστήσουν την επιχείρησή τους ή επενδυτές που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν κοινόχρηστο χώρο διαβίωσης με πιθανή απόδοση περισσότερη από 4%.
Πολλά μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν το φως να εισέρθει στο χώρο και θα προσφέρουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για εσάς και τους οικείους σας. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί από γραφείο σε κατοικία η επαγγελματικό studio. Ανακαλύψτε το κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα απολαύστε όλο τον ενθουσιασμό που προσφέρει η γειτονιά.

Τοποθεσία: Το Μετς είναι μια τυπική αθηναϊκή γειτονιά, που συνορεύει με το μοντέρνο Κολωνάκι και μόλις 10-15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται απέναντι από τους Εθνικούς Κήπους και πίσω από το Καλλιμάρμαρο στάδιο.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Παγκράτι είναι μια ανερχόμενη και δημιουργική περιοχή γεμάτη με παραδοσιακά καφέ, δημιουργικά μπαρ και βραβευμένα εστιατόρια. Διαθέτει επίσης παλιά πάρκα που βρίσκονται ακριβώς πέρα από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της κοινότητάς του, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, Γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Γουλανδρή και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους περισσότερους χώρους.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλά συνδεδεμένες υπηρεσίες Τρόλεϊ και Τραμ με το μετρό και με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά με τρένο express και απευθείας λεωφορεία. Μόνο 25 λεπτά με το λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αττική Οδό. Το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόλις 30 λεπτά με το μετρό ή το αυτοκίνητο. Επιπλέον, το Παγκράτι δεν απέχει πολύ από τη θάλασσα και η κοντινότερη παραλία στο Παλαιό Φάληρο απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Δυνατότητα επένδυσης: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας και είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον από αγοραστές που θέλουν να ζήσουν ή να επενδύσουν. Είναι μια πολύ δημοφιλής περιοχή για μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμα ενοίκια λόγω της στρατηγικής της θέσης και της κληρονομιάς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02OAUR - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή