Μονοκατοικία βίλα χαλικουνασ, Κορισσίοι, Κέρκυρα

ΚέρκυραΧΑΛΙΚΟΥΝΑΣ
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλούνται δύο Βίλες εξαιρετικής κατασκευής, με όμορφη θέα στην θάλασσα. Βρίσκονται σε πολυ ωραια τοποθεσία, κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες του νησιού.

Η κάθε βίλα είναι 150 τμ και αποτελουντε απο: Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος σαλονιού με με ενεργειακό τζάκι και σε μια όμορφη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και 2 Master υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες και καταλήγουν σε μπαλκόνι.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχει το master bedroom, το οποίο διαθέτει μπάνιο με τζακούζι και μεγάλη βεράντα, η οποία προσφέρει υπέροχη θέα στην θάλασσα. Οι εξωτερικοί χώροι είναι όμορφα διαμορφωμένοι, με πλακόστρωτα και καλλωπιστικά φυτά και δέντρα.
Η κάθε βίλα έχει την δική της πισίνα και το δικό της BBQ και η μια εκ των δύο διαθέτει ένα στούντιο 35 τμ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το προσωπικό, ή να νοικιαστεί με την βίλα.

Οι βίλες είναι σε άριστη κατάσταση και κατασκευασμένες με ποιοτικά υλικά, κάτι που ο επισκέπτης αμέσως θα καταλάβει.
Σε απόσταση (περίπου) 150 μέτρων υπάρχει πρόσβαση σε έναν μικρό κολπίσκο και η κοντινότερη οργανωμένη παραλία βρίσκεται σε απόσταση (περίπου) 2 χλμ.
Η πόλη της Κέρκυρας και το αεροδρόμιο βρίσκονται σε απόσταση (περίπου) 30 χλμ. Τιμη πωλησης 1.900.000€
- .ΚΩΔ:[C-4307] - Corfu Estate Management - 26610 21101 BBQ, απόσταση από θάλασσα 120μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 4, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΧΑΛΙΚΟΥΝΑΣ, εμβαδόν οικοπέδου 5000, Εμφάνιση Διεύθυνσης ΧΑΛΙΚΟΥΝΑΣ, ενεργειακή κλάση Β+, επενδυτικό, έπιπλα, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, Τ.Κ. 49084, τηλεόραση, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
C-4307 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή