Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μοίρες
  • € 30.000
  • 2.500
Περιγραφή
Οικόπεδο 2500 τ.μ , εντός οικισμού , άρτιο και οικοδομήσιμο , με απέραντη θέα όλο τον οικισμού , περιέχει ρεύμα , νερό .
Ο δήμος της Φαιστού βρίσκεται στο νότιο σημείο του νομού Ηρακλείου. Είναι διάσημη για τις
εκπληκτικές παραλίες και για το αρχαίο παλάτι της Φαιστού, όπου βρέθηκε ο αρχαίος δίσκος της Φαιστού, που χρονολογείται από τον αρχαίο μινωικό πολιτισμό. Η μοναδική παραλία των Ματάλων σας περιμένει και δείτε με τα μάτια σας γιατί οι χίπις της δεκαετίας του '60 έκαναν αυτό το μέρος το ιδανικό σπίτι τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη του Ζαρού για ένα χαλαρωτικό ποτό ή γεύμα ή να περιπλανηθείτε στο κοντινό δάσος της Ρούβα, ιδανικό για πεζοπορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο της Γόρτυνας και το κρητικό λαογραφικό μουσείο Βωρρων . Τα διάφορα μικρά χωριά σας περιμένουν για ανακάλυψη, καθώς και τις διάφορες ταβέρνες και καφέ.

Πώληση, Οικόπεδο, Εμβαδόν: 2500 τ.μ., Τιμή: 30000, Θέα, Πρόσοψης, Κλίση: Επικλινές, Συντελεστής δόμησης: 0.2, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Κατάλληλο για αγροτική χρήση, Συντελεστής κάλυψης: 60, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Απόσταση απο θάλασσα: 14800, Μήκος Πρόσοψης: 32
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
327554 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 30.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή