Μονοκατοικία βίλα Κατσίκια 72100, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος ΝικόλαοςΚατσίκια 72100
  • € 1.150.000
  • 5+
  • 430
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η απολυτα στυλατη βιλα "σουιτες μιραμπελο", βρισκεται στα περιχωρα του Αγιου νικολαου, στο υπερυψωμενο χωριο Κατσικια, τοποθετημενο ανατολικα για περισσοτερη ηλιοφανεια.

Η θέα είναι υπέροχη προς όλες τις κατευθύνσεις, την εξοχή του Αγίου νικολάου, το απόλυτο μπλε του Αιγαίου πελάγους και τα βουνά της Σητείας με την εναλλαγή χρωμάτων κατα την διάρκεια της ημέρας.

Το οικόπεδο είναι 679 μ2 και η βίλα με τον ξενώνα βρίσκονται μέσα σε ένα πανέμορφο κήπο με λουλουδια, κυπαρίσσια, ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα.

Το κύριο σπίτι των 380 μ2 είναι χτισμένο σε τρία επίπεδα, με υψηλής ποιότητας υλικά, ξύλινα πατώματα και ιταλικό πλακάκι και αποτελείτε απο δυο κουζίνες, πλήρης εξοπλισμένες, τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες και δυο μικρότερες, δυο μπάνια, δυο ντουζ, ένα δωμάτιο ντουλάπα, ένα βοηθητικό δωμάτιο, δυο σαλόνια και στο ένα βρίσκεται και ένα τζάκι.

κάθε όροφος έχει την δίκη του είσοδος, αφήνοντας την αυτονομία που χρειάζεται για κάθε περίπτωση. Υπάρχει ένας ημιώροφος 30 μ2 στο ίδιο δωμάτιο με ξύλινη οροφή, όπου σας δίνει περισσότερο χώρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η βίλα έχει μια πισίνα υπερχείλισης με τζακούζι, αυτόνομη κεντρική θέρμανση η οποία μπορεί να ελέγχεται απο κάθε όροφο και κλιματισμό. επίσης υπάρχει αποθηκευτικός χώρος στην πίσω πλευρά.

μέσα στο ίδιο οικόπεδο βρίσκεται ένας ξενώνας 50 μ2 με ξύλινη οροφή, ένα σαλόνι με τζάκι και κλιματισμό, μια εντοιχισμένη κουζίνα και ένα μπάνιο με ντουζ, σχεδιασμένο σε ελληνικό παραδοσιακό νησιωτικό στυλ. Υπάρχει αυτόνομη κεντρική θέρμανση η οποία είναι συνδεδεμένη με το κύριο σπίτι.

Οι πανέμορφες βεράντες με πέργκολες και οι κήποι είναι το ιδανικό σκηνικό για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την φύση και την εκπληκτική θέα.
Ο Άγιος νικόλαος βρίσκεται 4 Χιλ. μακριά, η παραλία χαβάνια είναι 750μ, μακριά και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στα 60 χιλ.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0423 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
430 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή