Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 254 τμ, Πλατεία Κάνιγγος, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 330.000
  • 5+
  • 254
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα από τους σταθμούς του metro "Ομόνοια" και "Πανεπιστήμιο" σε ένα γωνιακό κτήριο, βρίσκεται η μεζονέτα του 2ου και 3ου ορόφου.
Με δική της είσοδο από το επίπεδο του δρόμου κι ένα κλιμακοστάσιο που σε ανεβάζει στο 2ο όροφο, η αρχοντική
μεζονέτα των 254τμ διαθέτει στο πρώτο επίπεδο των 163τμ, μεγάλο χώρο καθιστικού, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, λουτρό και wc. Στο δεύτερο επίπεδο των 91τμ, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, λουτρό, wc και μεγάλη βεράντα 74τμ με ωραία αστική θέα.
Η ψηλοτάβανη μεζονέτα χρήζει ολικής ανακαίνισης.
Το κτήριο, νεοκλασικό του τέλους του 19ου αι, είναι διατηρητέο ως προς την όψη.
Εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν τα κτήρια με ιστορία και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Ιδανικό ακίνητο για να καλύψει είτε οικιστικές, είτε επαγγελματικές ανάγκες.

Τοποθεσία: Η πλατεία Κάνιγγος, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Κολωνάκι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Όταν βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, όλα είναι εύκολα προσβάσιμα. Πολλά μουσεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καφέ και θέατρα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι απέχουν και τα δύο 20 λεπτά με τα πόδια.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλά συνδεδεμένο με την υπόλοιπη Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά με μετρό, τραμ και λεωφορεία. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο express και τα λεωφορεία.

Επενδυτικό δυναμικό: Αυτή η περιοχή είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02JCAE - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
254 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1890
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή