Μονοκατοικία βίλα Εθνική Οδός Αγίου Νικολάου-Σητείας 72100, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος ΝικόλαοςΕθνική Οδός Αγίου Νικολάου-Σητείας 72100
  • € 860.000
  • 5+
  • 440
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η ευρύχωρη και πολυτελής βίλα των 440μ2, σχεδιασμένη για μια άνετη διαμονή, είναι χτισμένη σε ένα υπερυψωμένο οικόπεδο 4.000μ2 στα περίχωρα του Αγίου Νικολάου, προσφέροντας μοναδική θέα.

Με τα μεσογειακά του χαρακτηριστικά, σκεπές με κεραμίδια, απλές γραμμές, φωτεινά χρώματα, μεταλλικά στοιχεία στα μπαλκόνια καλοφτιαγμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, κάνουν το στυλ του να παραμένει διαχρονικό.

μπαίνοντας στο σπίτι, ένας μαρμάρινος διάδρομος σας οδηγεί στην ξύλινη εντοιχισμένη κουζίνα, πλήρης εξοπλισμένη και στην αποθήκη.

ανεβαίνοντας μερικά σκαλοπάτια θα βρείτε την τραπεζαρία, ένα μικρό σαλόνι με τζάκι και το κυρίως καθιστικό, με μεγάλες μπαλκονόπορτες και παράθυρα όπου αφήνουν το φως να μπει στο σπίτι, δίνοντας έμφαση στην εκπληκτική θέα.

Απο τον διάδρομο, μια μαρμάρινη σκάλα καταλήγει σε δυο διαχωρισμένα επίπεδα του υπογείου.

Το πρώτο έχει ένα μπάνιο για τους ξένους, το σαλόνι και μια διπλή κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο και ντουλάπες απο το πάτωμα μέχρι το ταβάνι.

Στο χαμηλότερο επίπεδο υπάρχουν, μια αποθήκη στρωμένη με πλακάκι και ένα βοηθητικό δωμάτιο εξοπλισμένο με πλυντήρια, έναν διπλό νεροχύτη και ράφια. επίσης ένα μηχανολογικό δωμάτιο με κεντρική θέρμανση, μπόιλερ και δεξαμενές λαδιού.

Υπαρχουν δυο ακόμα δωμάτια, το ένα χρησιμοποιείται σαν αποθήκη και το άλλο σαν γυμναστήριο. επίσης θα βρείτε ένα μπάνιο όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μελλοντική σάουνα.
Από τον διάδρομο μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο.

Εδω θα βρειτε μια μεγαλη κρεβατοκαμαρα με ιδιωτικο μπανιο και δωματιο ντουλαπα. Απο εδώ έχετε πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι.

Το επόμενο επίπεδο πάνω οδηγεί σε μια ακόμα διπλή κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο με ανοιγόμενη πόρτα σε ακόμα ένα μπαλκόνι.

Δυο μονές κρεβατοκάμαρες με δικά τους μπαλκόνια, όπου χωρίζονται μεταξύ τους με δυο σκαλοπάτια και μοιράζονται το ίδιο μπάνιο.

καθώς οι εσωτερικοί όπως και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι ζωτικής σημασίας για τον Κρητικο τροπο ζωής, πανέμορφοι κήποι βρίσκονται γύρω απο τη βίλα, ένα συντριβάνι, μια πέργκολα με πλακάκι και ένα χώρο μπάρμπεκιου.

ένας απο τους χώρους της τραπεζαρίας έχει επεκταθεί και έχει πρόσβαση απο χωριστή πόρτα στο σαλόνι.

Υπαρχει πισίνα η οποία δεν είναι ολοκληρωμένη, και προστατευμένος χώρος για παρκινκ.

Η βίλα έχει κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και θερμαινόμενες μπάρες για τις πετσέτες σας.

Η πολη του Αγίου νικολαου είναι στα 2 χιλ. περίπου και το αεροδρόμιο Ηρακλείου στα 60 χιλιόμετρα.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0424 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
440 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 860.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή