Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΛίμνηΛίμνη
  • € 25.000
  • 1.378
Περιγραφή
Αγροτεμάχιο 1.378 τμ με ελαιόδενδρα, εντος περιμετρικής ζώνης Λίμνης Ευβοίας.
Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη σε 2 αγροτικούς δρόμους, 32 μ. και 25 μ. , ωραία θέα, καλή πρόσβαση, απέχει από τη θάλασσα 850μ. .
Το αγροτεμάχιο δεν είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.
Ιδανικό για τροχόσπιτο.
Τιμή συζητήσιμη

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:
Αεροδρόμιο Αθηνών 172χλμ, 2.30 ώρες
Αιδηψός (ferry boats στην κεντρική Ελλάδα) 30χλμ, 25λ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 0030 697 30 15 399

ΛΙΜΝΗ:

Η πόλη της Λίμνης είναι ένας ιστορικός και παραδοσιακός οικισμός, που περιβάλλεται από πευκόφυτους λόφους, χτισμένος αμφιθεατρικά βλέποντας πάντα τα ήσυχα νερά του βόρειου Ευβοϊκού κόλπου ενώ στον ορίζοντα, εκτός από το κοντινό όρος Κανδήλι, κυριαρχεί το μαγευτικό βουνό του Παρνασσού που καλύπτεται από χιόνι για αρκετούς μήνες του χρόνου και βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα, κοντά στην η αρχαία περιοχή των Δελφών.
Ως πρωτεύουσα των τριών δήμων, η Λίμνη έχει πολλές υπηρεσίες, όπως αστυνομικό τμήμα, λιμενική αρχή, δασική υπηρεσία, ταχυδρομείο, τράπεζα, συμβολαιογραφικό γραφείο και κτηματολόγιο, δικηγόρους και το Δημαρχείο. Υπάρχουν ιατροί και φαρμακεία, υπηρεσίες ομορφιάς, καταστήματα τροφίμων, αρτοποιεία και είδη ζαχαροπλαστικής, χαρτικά και καταστήματα με είδη δώρων. μπορείτε να αγοράσετε φρέσκο ψάρι από το κατάστημα ψαριών ή απευθείας από τους αλιείς νωρίς το πρωί. Φυσικά μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, στα ουζερί και τις ταβέρνες κατά μήκος της θάλασσας συνοδευόμενα με εκλεκτό τοπικό κρασί και τσίπουρο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
A236016 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
1.378 m²
Έξοδα
τιμή
€ 25.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή