Ρετιρέ Ίωνος 1-3, 591 32, Βέροια, Κέντρο, Βέροια

ΒέροιαΊωνος 1-3, 591 32, Βέροια
  • € 89.000
  • 3
  • 117
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-68 - Βέροια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 117 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2013. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη 6 τ.μ., A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 40 τ.μ. - Τιμή: 89.000 € ΒΕΡΟΙΑ ( κέντρο ) πωλείται εκπληκτικό ρετιρέ διαμέρισμα 117τ.μ., 4ου υπερυψωμένου ορόφου, γωνιακό, οροφοδιαμέρισμα, ευάερο, ευήλιο, σε πολύ καλή κατάσταση. Το υπέροχο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται πλησίον της Οδού Μητροπόλεως στο τέρμα ψηλά, σε κεντρικότατο σημείο, εντός της τοπικής αγοράς, δίπλα σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ, στάσεις αστικών λεωφορείων και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Πολύ κοντά στο διαμέρισμα βρίσκονται σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων. Το διαμέρισμα αποτελίται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετη χωριστή κουζίνα, μεγάλο ανεξάρτητο σαλόνι, άνετο μπάνιο και μεγάλο χωλ. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια, εκ των οποίων το μπροστινό είναι 40 τ.μ., ιδανικό για κάθε χρήση. Υπάρχει και αποθήκη 6τ.μ. Διαθέτει αυτόνομη αντλία θερμότητας, κλιματιστικό inverter, πόρτα ασφαλείας, καινούργια κουφώματα και κουζίνα και είναι οροφοδιαμέρισμα. Μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα τρίτο υπνοδωμάτιο. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς και για επένδυση.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-68 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή