Μονοκατοικία βίλα Κατσαράτα, Ελλάδα, Ερισός, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΚατσαράτα, Ελλάδα
  • € 799.000
  • 5
  • 335
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-501 - Κεφαλονιά Ερισός Κατσαράτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα υπόγειο συνολικής επιφάνειας 335 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 10 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 550000 μέτρα - Τιμή: 799.000 € (Κωδικός γραφείου ΚΑΤΣΑΡΑΤΑ-KATSARATA 1-501)
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1000τμ ΜΕ ΕΜΒΑΔΟΝ 335τμ . ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ BARBEQUE ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ ΚΑΙ 25 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΥΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΣΟΥ.
Τα ΚΑΤΣΑΡΑΤΑ είναι ένα γραφικό χωριουδάκι κοντά στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.Θαυμάστε από εδώ την καταπληκτική θέα προς την θάλασσα, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, τις ακτές της Ιθάκης και της Λευκάδας, αλλά και τα αμέτρητα μικρά νησάκια ανάμεσα!
Εχουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με πολλά παλιά πετρινα αρχοντικά να έχουν ανακαινιστεί αλλά και νέες πολυτελής κατοικίες να ομορφαίνουν ακόμα περοσσότερο τη περιοχή.
Γνωστό σε όλο τον κόσμο, το πανέμορφο Φισκάρδο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού, στο στενότερο σημείο του καναλιού που χωρίζει την Κεφαλονιά από την Ιθάκη. Αμέτρητα σκάφη γεμίζουν το λιμανάκι του και πολύχρωμα σπίτια το πλαισιώνουν: το Φισκάρδο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός, καθώς είναι από τους λίγους της Κεφαλονιάς που δεν ισοπεδώθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953.Μικρά καλόγουστα μαγαζάκια, εστιατόρια και καφέ για κάθε γούστο, στενά δρομάκια και αυλές γεμάτες λουλούδια συνθέτουν την ταυτότητα του Φισκάρδου.
Οι παραλίες Αγία Ιερουσαλήμ, Έμπλυση και Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στον δρόμο προς την Άσσο, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον Μύρτο.3.6 km Restaurant - The Old Stone House
5.2 km shops - Dimoulas Fiskardo
5.3 km rock beach - Alaties
6 km rock beach - Jerusalem
6 km Restaurant - Ellis
6.6 km rock beach - Emblissi
7 km Restaurant - Makis
22 km sand beach - Myrtos
53 km airport - Kefalonia (EFL)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-501 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
335 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 799.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή