• € 1.200.000
  • 850
  • 3+
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 27 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ

Ιδανικό και για μετατροπή σε οικία. Έχει μεγάλη πρόσοψη στον αιγιαλό και διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο, πισίνα και υποδομές για ΑΜΕΑ.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ βρίσκονται στους πρόποδες του νοτιοδυτικού Πηλίου, του βουνού των Κενταύρων και σε απόσταση 18 km από την πόλη του Βόλου. Έχουν μια από τις πιο όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Παγασητικού κόλπου. Η πρόσβαση είναι χαρακτηριστικά εύκολη χωρίς προβλήματα οδικού δικτύου και υπάρχει επάρκεια σε χώρους ελεύθερης στάθμευσης.

Εδώ θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της θάλασσας και του κοντινού βουνού, απολαμβάνοντας όλες τις εποχές του χρόνου τον υπέροχο συνδυασμό τους, μιας και η προνομιακή θέση του χωριού προσφέρεται για ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και ως ορμητήριο για χειμερινές αποδράσεις στο χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων, όπως επίσης και για περιηγήσεις στα γύρω κοντινά γραφικά χωριά του Πηλίου.

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ δεν είναι μόνο τόπος θερινών διακοπών αλλά παρέχουν φιλοξενία και εξυπηρέτηση όλες τις εποχές του χρόνου, ιδιαίτερα τον χειμώνα αποτελούν την ιδανική λύση για τις εξορμήσεις σας στο βουνό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
605 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
850 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή