Δυάρι Ελειός Πρόννοι, Ελλάδα, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΕλειός Πρόννοι, Ελλάδα
  • € 235.000
  • 3
  • 75
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-499 - Κεφαλονιά Ελείοι-Προνοί Πόρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2012 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 45000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 37800 μέτρα - Τιμή: 235.000 € (Κωδικός γραφείου ΕΛΕΙΟΣ-ΠΡΟΝΟΙ-ELEIOS-PRONOI 1-499) ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΝΕΟΔΜΗΤΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 75 τ.μ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΣΑΛΟΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΚΑΙ WC, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΑ! ΈΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ. (Η ΤΙΜΉ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ)
Παραθαλάσσια κωμόπολη στο νότιοανατολικό μέρος του νησιού ο Πόρος είναι και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια, με καθημερινή, συχνή σύνδεση με την Κυλλήνη της Πελοποννήσου. Η καταπράσινη πλαγιά του βουνού καταλήγει στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, και τα σπίτια του Πόρου είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, αρμονικά ενταγμένα στο φυσικό τοπίο.
Η παραλία του Πόρου εκτείνεται σε μήκος περίπου 2 χιλιομέτρων. Μικροί κολπίσκοι δημιουργούν την αίσθηση απομόνωσης και σας επιτρέπουν να κολυμπήσετε στα νερά του Ιονίου προφυλαγμένοι από κάθε καιρό. Κοντά στον Πόρο της Κεφαλονιάς βρίσκεται και η απέραντη αμμουδιά της Σκάλας, του ομώνυμου χωριού.
Ο Πόρος της Κεφαλονιάς απέχει 45 χλμ. από το Αργοστόλι και 24 χλμ. από την Σάμη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-499 - 07/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή