Μονοκατοικία βίλα Μάριου 74060, Μαριού, Φοινίκας

ΦοινίκαςΜάριου 74060
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 385
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτές οι νεόδμητες βίλες, είναι ευάερες και ευήλιες, με μεγάλες συρόμενες πόρτες, όπου βγαίνουν σε ιδιωτικές βεράντες (100 μ2), η καθεμία έχει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα (25μ2) και υπέροχη πανοραμική θέα στο κρητικό νότιο πέλαγος και στα τριγύρω βουνά.

Η κάθε βίλα έχει έκταση 94μ2 - 100μ2 και αποτελείτε απο έναν ενιαίο χώρο κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και δυο κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικό μπάνιο. επίσης διαθέτουν θέση παρκαρίσματος μπροστά στο οικοπεδο, ηλιακά για ζεστό νερό και κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια για ψύξη και θέρμανση. Οι βίλες πωλούνται επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμενες.

Οι βίλες βρίσκονται στο μικρό χωριό Μαριού, το οποίο είναι πολύ κοντά απο τις ωραιότερες παραλίες την νότιας Κρητης. Μια περιοχή όπου σου κόβεται η ανάσα απο την θέα της εξοχής, με μια ταβέρνα σε πολύ κοντινή απόσταση και το γραφικό χωριό του Πλακιά με πολλές προδιαγραφές, όπως σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες και μαγαζιά. Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή απο παραλίες και κόλπους να ανακαλύψετε, όπου είναι διάσημες για την ομορφιά και τα πεντακάθαρα νερά τους, όπως το Αμμούδι, τα Σχοινάρια, το Δαμνόνι, τη Σούδα, τον Πλακιάς και το διάσημο φοινικόδασος του Πρέβελη.

Αποστάσεις.
Παραλία 4χιλ, Πλακιάς 4χιλ, ρέθυμνο 35χιλ, αεροδρόμιο Ηρακλείου 110χιλ, νοσοκομείο Ρεθύμνου 35χιλ.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0428 - 08/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
385 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 7 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή