Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Κάτω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 760.000
  • 2
  • 172
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Το Artiloft είναι μια σοφίτα τρίτου ορόφου σε ένα εκσυγχρονισμένο νεοκλασικό συγκρότημα διαμερισμάτων. Αυτό το συγκρότημα είναι βιομηχανικού σχεδιασμού και περιλαμβάνει καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους όπως γυμναστήριο, σημείο ασφαλείας 24/7 και ένα υπόγειο γκαράζ.
Το διαμέρισμα είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της πόλης! Περιέχει ψηλές οροφές, ανοιχτούς χώρους, είναι κομψό και άνετο! Το Artiloft αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο κάτω επίπεδο υπάρχει ένα φωτεινό σαλόνι με μια μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα που χύνεται στο μπαλκόνι! Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα μπάνιο και αποθήκη / πλυντήριο. Η εσωτερική σκάλα συνδέει το σαλόνι με το ανώτερο επίπεδο. Στο πάνω επίπεδο υπάρχει ένα ανοιχτό κυρίως υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο μπάνιο. Ένας διάδρομος εκτείνεται από το κυρίως υπνοδωμάτιο στο ανώτερο επίπεδο της κύριας εισόδου σχηματίζοντας μια ορθή γωνία δημιουργώντας έτσι ανοιχτούς χώρους για χαλάρωση ή εργασία. Το Artiloft διαθέτει μία θέση στάθμευσης στην τιμή. Συνολικά, το ακίνητο έχει μεγάλο επενδυτικό δυναμικό και σημαντικό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον!

Τοποθεσία: Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02KSZ0 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 760.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή