Διαμέρισμα 320 τμ, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 1.250.000
  • 320
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΑΛΆΝΔΡΙ
Πολύδροσο-ρεματιά:
Μονοκατοικία 320 τ.μ, ,
Ανατολικόμεσημβρινού προσανατολισμού, σε γωνιακό οικόπεδο 400τμ. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα.
Είναι κατασκευασμένη το 2007 από μηχανικό/ιδοκτήτη για ιδιοκατοίκηση , προσαρμοσμένη στο φυσικό περιβάλλον της Ρεματιάς του Χαλανδρίου , με ύφος παλαιάς αρχοντικής μονοκατοικίας. Άνετοι χώροι υποδοχής που οδηγούν στο μεγάλο κήπο, με τζάκι χειροποίητο και δρύινα δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση. Πολύ φωτεινό με πολλά παράθυρα και ανοίγματα μεγάλα, που προσδίδουν μία όμορφη ατμόσφαιρα αφήνοντας το φυσικό περιβάλλον να εισχωρεί .
Ακόμη στη σάλα υπάρχει ανοιχτή κουζίνα open plan, με μοναδικό μαρμάρινο πάγκο, και ιδιαίτερη επένδυση τοίχου .Από την κουζίνα οδηγούμαστε στο barbeque.
Το ακίνητο διαθέτει άνετο ασανσέρ που εξυπηρετεί και τα 4 επίπεδα . Στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 υ/δ το ένα εκ των οποίων είναι master bedroom suite μπάνιο , με υδρομασάζ και deck δάπεδο ακόμη και βεστιάριο .
Ο 2ος όροφος, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο Διαμέρισμα, αποτελείται από ένα πολύ φωτεινό σαλόνι με τζάκι και open space κουζίνα, 2 υ/δ, μπάνιο και έναν μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη όμορφη Ρεματιά.. Επίσης το υπόγειο (playroom) το οποίο λειτουργεί και αυτόνομα , διότι υπάρχει ξεχωριστή είσοδος, Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια ένα χώρο ενιαίο και ένα μικρό μπάνιο , αποθήκη, laundry room, λεβητοστάσιο. Οι πόρτες είναι από μασίφ ξύλο Abura, ακόμη τα κουφώματα είναι αλουμινίου με σίτες. Επίσης υπάρχει καλωδιακή τηλεόραση, home cinema, δορυφορική εγκατάσταση έξυπνου σπιτιού, πλακάκια και νιπτήρες χειροποίητα Terracotta. Αυτονομία ρεύματος, θέρμανσης και υδροδότησης σε κάθε όροφο, αντιπλημμυρικό φρεάτιο με μηχάνημα αντεπιστροφής, 2 θέσεις πάρκιν.
Το εν λόγω ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κατοικία σε ένα απίστευτα όμορφο περιβάλλον πρασίνου και συνάμα κοντά στην αγορά του Χαλανδρίου.
Τιμή Πώλησης Συζητήσιμη 1.250.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2472940 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή