Duplex 280 τμ, Συκιά, Ξυλόκαστρο

Ξυλόκαστρο
  • € 500.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023
Περιγραφή
Παραθαλάσσια πολυτελής μεζονέτα με νεοκλασική αρχιτεκτονική, προσεγμένη στην κάθε της λεπτομέρεια, πωλείται στη Συκιά σε απόσταση 50μ. από τη θάλασσα. Πρόκειται για οικία υψηλών προδιαγραφών συνολικού εμβαδού 280 τ.μ. σε οικόπεδο 358 τ.μ., με έτος κατασκευής το 2007, αποτελούμενη από 3 ορόφους, με δυνατότητα το ημι-υπόγειο διαμέρισμα να αυτονομηθεί.

• Ημιυπόγειο: Αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα και τραπεζαρία με κτιστό σαλόνι με πέτρινο τζάκι, κουζίνα ιταλική με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, 1 υ/δ, μπάνιο με χτιστή ντουζιέρα και αποθήκη.

• Υπερυψωμένο ισόγειο: Αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με σαλόνι – τραπεζαρία και σε υπερυψωμένο επίπεδο καθιστικό με μαρμάρινο τζάκι Διονύσου. Η κουζίνα, ιταλικής κατασκευής, είναι επενδεδυμένη στους τοίχους με γρανίτη και διαθέτει αντίστοιχο τραπέζι, ενώ όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είναι εντοιχισμένες. Υπάρχει wc και μπροστινή μεγάλη στεγασμένη βεράντα. Διαθέτει: ξύλινο πάτωμα σε όλη την επιφάνεια (πλην του wc), εσωτερική σκάλα από μάρμαρο Διονύσου, κουφώματα αλουμινίου (Europa) με διπλά τζάμια και σίτες, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, περιμετρικό κρυφό φωτισμό καθώς και τζάμια βιτρό.

• 1ος όροφος: 3 υ/δ, εκ των οποίων το 1 master, 1 μπάνιο και μεγάλη μπροστινή σκεπαστή βεράντα. Διαθέτει: ξύλινο πάτωμα παρκέ σε όλη την επιφάνεια (πλην των μπάνιων), 3 a/c (ένα σε κάθε υ/δ), κρυφό φωτισμό, βιτρό τζάμια.

Ο κήπος είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένος, με δέντρα και φυτά, και χώρο για στιγμές χαλάρωσης.

Διαθέτει: σιδερένια πόρτα εισόδου και συρόμενη πόρτα με μηχανισμό με 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με δέντρα και φυτά με αυτόματο πότισμα, μεγάλο κτιστό bbq με φούρνο. Με ωραίο εξωτερικό φωτισμό, κτιστή περίφραξη και κάγκελα μασίφ, όλα ειδικής παραγγελίας, συναγερμό, κάμερα εισόδου.

Ένα απίστευτα φωτεινό σπίτι, σε ιδανικό σημείο μόλις 50 μ. από τη θάλασσα, με 2 τζάκια, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), μεγάλους χώρους και κουφώματα με ηλεκτρικό μηχανισμό, και τις καλύτερες πρώτες ύλες κατασκευής σε όλα τα επίπεδα. Ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για εξοχική κατοικία.

Κωδικός: 2445 • Τιμή: 500.000€ • https://bit.ly/2FpomlF
www.mesitiko-lafazani.gr • ☏ 6987319522
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2445
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή