Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 550.000
  • 5
  • 205
  • 3
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2023
Περιγραφή
Στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ σημείο του Πανοραματος εφ όσον συνδυάζει κεντρική τοποθεσία ,με πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα με έναν σύντομο περίπατο , αλλά ταυτόχρονα μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΘΕΑ της ΠΟΛΗΣ κ του καταπράσινου δάσους . Το εμπορικό κέντρο της περιοχής ,τα σούπερ μάρκετ , τα ζαχαροπλαστεία ,τα φαρμακεία , οι στάσεις λεωφορείων και ταξί σας δίνουν την ευκαιρία να περπατήσετε δίπλα στο πευκόφυτο δασάκι της οδού Αναλήψεως .
Η μεζονέτα διαθέτει ιδιόκτητα κηπάκια κ θέση στάθμευσης (κατοχυρωμένα στο συμβόλαιο ). Επίσης με αποκλειστική πρόσβαση και χρήση υπάρχει δώμα - βεράντα με προοπτική για δημιουργία roof garden το οποίο έχει θέα 360’ . Δυνατότητες διαμόρφωσης χώρων πολλές , ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειας .
Η κατασκευή της μεζονέτας ειναι πολυτελής κ με ιδιαίτερο γούστο ,μή έχοντας καμμία σχέση με εργολαβικές εργασίες . Παραδίδεται με τζάκι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κ υλικών ,κ επίσης με σταθερές πανάκριβες βιβλιοθήκες που καλύπτουν όλο το ύψος του σαλονιού όπως κ τον χώρο γραφείου ,μελέτης που υπάρχει στο εσωτερικό μπαλκόνι του σαλονιού . Ντουλάπες παντού κ μεγάλες . Ένα σπίτι φτιαγμένο για όμορφη ζωή .
Προσθήκη σημειώσεων για αυτό το ακίνητο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
135350
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
205 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή