Ξενοδοχείο προς Πώληση

Λέσβος - Πολιχνίτος
  • € 1.000.000
  • 1.200
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ξενοδοχείο στα Βατερά, Λέσβου. αποτελείται από δυο κτήρια το ένα είναι συνολικής έκτασής περίπου 450 τ.μ. και είναι κατασκευασμένο το 2000 και το δεύτερο το 2004 περίπου συνολικής έκτασης 825 τ.μ. συμπεριλαμβανομένων τον αποθηκευτικών χώρων . Το οικόπεδο του είναι μεγέθους 1637τ.μ. και είναι παραλιακό.

Το ξενοδοχείο «Μορφούλα» αποτελείται από δύο μεγάλους χώρους. Καταλαμβάνουν μια αρκετά μεγάλη έκταση, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Ο πρώτος χώρος, δηλαδή το κεντρικό κτίριο περιλαμβάνει την reception, το εστιατόριο και τα δωμάτια. Εσωτερικά και εξωτερικά η διακόσμηση και το περιβάλλον, αποπνέουν έναν αέρα φιλοξενίας και γλυκιάς ηρεμίας. Η φύση κυριαρχεί. Ο καθαρός αέρας, η καταγάλανη θάλασσα και η μοναδική θέα θα σας ενθουσιάσουν.

Τα δωμάτια είναι άνετα, με διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, ψυγείο και τηλεόραση. Επίσης διαθέτουν καναπέ για να χαλαρώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή ακόμη και για να φιλοξενήσετε ένα επιπλέον άτομο. Το μπάνιο είναι αρκετά μεγάλο με ντουζιέρα, σεσουάρ μαλλιών και άλλες ανέσεις. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με τραπέζι και καρέκλες. Απολαύστε τη μαγεία που σας προσφέρει η θέα της θάλασσας, παρέα με τους δικούς σας ανθρώπους.

Τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο χώρους οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με μια εσωτερική σκάλα. Κάτω βρίσκεται το σαλόνι και η κουζίνα, εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για μια όμορφη διαμονή.Επάνω βρίσκεται το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Τα διαμερίσματα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και 4 ενήλικα άτομα, καθώς και 2 παιδιά. Σας περιμένουμε για να περάσετε αξέχαστα.

Εκτός από τη διαμονή ο "Κοζανίτης" φημίζεται για την καταπληκτική του κουζίνα. Γευτείτε καταπληκτικές γεύσεις, είτε κάτω από τη δροσερή κληματαριά μας, είτε πλάι στη θάλασσα στον ειδικά στεγασμένο χώρο μας.
Μεγάλος χώρος, δροσιά και άψογη εξυπηρέτηση. Το ευχάριστο και άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος δίπλα στην αμμουδιά, σας δίνει τη δυνατότητα να πείτε το ουζάκι σας με τους παραδοσιακούς μεζέδες και να χαθείτε στο γαλάζιο της θάλασσας.
Επίσης υπάρχουν κούνιες για τους μικρούς μας φίλους, μακριά από τους κινδύνους και την κίνηση του δρόμου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2505254 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.200 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή