Δυάρι Αμαλιάπολις, Αμαλιάπολη, Σούρπη

ΣούρπηΑμαλιάπολις
  • € 157.000
  • 3
  • 62
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα 2ου ορόφου 62,44 τ.μ. σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών πάνω στη θάλασσα (παραλιακός δρόμος). Το διαμέρισμα διατίθεται αυτόνομα ή σε συνδυασμό με το ακριβώς δίπλα διαμέρισμα 40,33τ.μ., με το οποίο μπορεί να ενωθεί με μια απλή επέμβαση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο χωριό Αμαλιάπολη. Η Αμαλιάπολη, γνωστή και ως Μιτζέλα, είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό περίπου 55 χιλιόμετρα νότια του Βόλου, σε στρατηγική τοποθεσία στη δυτική πλευρά του Παγασητικού Κόλπου στην Ελλάδα. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου. 270km, με το 90-95% της απόστασης να είναι στην Εθνική Οδό, οπότε η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και ομαλή.

Το χωριό επωφελείται από μια μοναδική γεωγραφία. Περιβάλλεται από λόφους που καλύπτονται κυρίως από ελαιώνες και βρίσκεται στον δικό του κλειστό κόλπο με ένα μικρό νησί απέναντι. Έχει μια αμμώδη παραλία με ήπια κλίση άμεσα προσβάσιμη από τον παραλιακό δρόμο (λιγότερο από 100 μέτρα από το σπίτι) καθώς και πολλές παραλίες και κολπίσκους σε κοντινή απόσταση, προσβάσιμους με τα πόδια ή με σκάφος.

Υπάρχουν αρκετά μίνι μάρκετ, φούρνοι, εστιατόρια και μπαρ στο χωριό, μερικά από τα οποία μένουν ανοιχτά όλο το χρόνο. Είναι επίσης δημοφιλές ως προορισμός διακοπών το καλοκαίρι για Έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες - ορισμένοι από τους οποίους αγάπησαν τόσο πολύ τον τόπο που έχτισαν τις δικές τους βίλες εκεί.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2522872 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
62 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 157.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης