Μονοκατοικία βίλα 250 τμ, Κόκκινο Χωριό, Βάμος

Βάμος
  • € 900.000
  • 5+
  • 250
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλλα με μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Βρίσκεται σε ένα πραγματικά προνομιακό σημείο μέσα σε πράσινο τοπίο και ταυτόχρονα απολαμβάνει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα  προς το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.  Έχει συνολικό εμβαδό 250 τμ και αποτελείται από δύο επίπεδα. Είναι χτισμένη σε οικόπεδο με συνολική επιφάνεια 2.200τμ και έχει δικαίωμα δόμησης για επιπλέον 500τμ.

Εσωτερική Διαρρύθμιση

 Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο συναντάμε τον υπέροχο μεγάλο ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει το καθιστικό με το επιβλητικό τζάκι και την τραπεζαρία. Τα μεγάλα ανοίγματα που βρίσκονται περιμετρικά δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις τη θάλασσα από οποιοδήποτε σημείο του χώρου. Σε συνέχεια με τον ενιαίο χώρο αλλά και διακριτικά τοποθετημένη βρίσκεται η κουζίνα. Είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο (δρυς), διαθέτει πολλά ντουλάπια, μεγάλες επιφάνειες εργασίας και ένα βοηθητικό δωμάτιο-αποθήκη. Δίπλα από την κουζίνα υπάρχει ένα δεύτερο καθιστικό, ένας πολύ ιδιαίτερος και ζεστός χώρος με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.  Στο επίπεδο αυτό υπάρχει επίσης  ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα επιπλέον δωμάτιο που σήμερα βρίσκεται το μπιλιάρδο.  Η εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο όπου υπάρχουν ακόμα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο, ένα καθιστικό, ένα δωμάτιο αποθήκη και μία τεράστια σκεπασμένη βεράντα με υπέροχη θέα. 

Άνεση και Πολυτέλεια

Η ποιότητα κατασκευής της βίλλας είναι αναμφισβήτητη καθώς τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι διαλεγμένα με μεγάλη επιμέλεια. Το πάτωμα του ισογείου είναι μάρμαρο με ειδική επεξεργασία ώστε να φαίνεται σαν ξύλο. Η πόρτα της κεντρικής εισόδου είναι φτιαγμένη από ξύλο ιρόκο, από τα πιο ακριβά αφρικανικά ξύλα ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία και ευμετάβλητο στο φως. Το πάτωμα του δεύτερου ορόφου είναι εξολοκλήρου δρύινο, όπως επίσης οι πόρτες και οι ντουλάπες των υπνοδωματίων.

Περιβάλλοντες  Χώροι

Αναμφίβολα ο χώρος της πισίνας είναι από τα πιο δυνατά σημεία της βίλας.  Όμορφα διαμορφωμένοι κήποι περιμετρικά της πισίνας και φυσικά η μαγευτική θέα προς τη  θάλασσα συνθέτουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  Η μεγάλη βεράντα, σκεπασμένη με πέργκολα, συνιστά ένα εξαιρετικό καθιστικό εξωτερικού χώρου, ιδανικό για χαλάρωση οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Στην ανατολική πλευρά, μέσα σε ψηλά δέντρα αλλά και με θέα στη θάλασσα, υπάρχει πλήρης εγκατάσταση μπάρμπεκιου (ηλεκτρική ψησταριά, ξυλόφουρνος, γκάζι) σε επίσης σκεπασμένο χώρο που φιλοξενεί την εξωτερική τραπεζαρία.

Η βίλλα διαθέτει επίσης
-στεγασμένο χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα
-κεντρική πύλη εισόδου με τηλεχειρισμό
-συναγερμό με πολλαπλές ζώνες
-μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο

Υπόλοιπο Δόμησης

Η Βίλλα βρίσκεται σε οικόπεδο εντός οικισμού με συνολικό εμβαδό 2.200 τμ. Το οικόπεδο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης περίπου 500τμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BV576 - 29/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή