Μονοκατοικία βίλα, νέα, 450 τμ, Κασσιόπη, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 3.200.000
  • 4
  • 450
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΒΙΛΛΑ 4 Υ/Δ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΩΠΗ
Βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου, μέσα στους καταπράσινους ελαιώνες της Βόρειας Κέρκυρας μπροστά από μια μικρή παραλία με κρυστάλλινα νερά.
Είναι 3 επιπέδων κτισμένη με κομψό παραδοσιακό στυλ και περιφραγμένη με ψηλά πέτρινα χειροποίητα τοιχεία που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον και συγχρόνως προσφέρουν ιδιωτικότητα και προστασία.
Από τον κεντρικό δρόμο βρισκόμαστε στην κεντρική είσοδο της βίλλας με το σφυρήλατο πορτόνι και στο πλακοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στο κατώτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου είναι το κλειστό γκαράζ μιας θέσης και έξω άνετος χώρος για 3 - 4 αυτοκίνητα.
Ανεβαίνοντας μερικά σκαλιά βρισκόμαστε στο μεσαίο επίπεδο όπου είναι το άνετο καθιστικό με το τζάκι ενιαίο με την κουζίνα - τραπεζαρία, 1 w.c. επισκεπτών, 1 υ/δ, 1 μπάνιο και 1 μικρή αποθήκη, Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον όροφο, όπου είναι το master υ/δ με ιδιωτικό μπάνιο με τζακούζι και καμπίνα ντους, 1 ακόμη υ/δ με 1 λουτρό και 1 λινοθήκη. Από το καθιστικό η σκάλα κατεβαίνει στο κατώτερο επίπεδο όπου είναι 1 υ/δ με το μπάνιο του και αποθηκευτικοί χώροι.
'Ολα τα υ/δ είναι καλυμμένα με παρκέ, έχουν μεγάλες ντουλάπες και μεγάλες βεράντες με θέα στην απέναντι ακτογραμμή με τους καταπράσινους ελαιώνες και τις ψαρόβαρκες που μπαινοβγαίνουν στα 2 μικρά λιμανάκια.
Από την πλαινή μπαλκονόπορτα της κουζίνας βγαίνουμε στο χώρο του μπάρμπεκιου με τον στεγασμένο για σκιά και δροσιά, εξωτερικό χώρο φαγητού.
Μπροστά από το σπίτι είναι η πισίνα και το τζακούζι με θέα στο βαθύ μπλέ του Ιονίου και την καταπράσινη γύρω περιοχή.
Περνώντας στην απέναντι πλευρά του δρόμου βρισκόμαστε σε ένα μικρό οικόπεδο που ανήκει στην ιδιοκτησία μέσα από το οποίο, μονοπάτι καταλήγει στη μικρή παραλία με τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά όπου μπορούμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας και τη χαλάρωση πάνω στα ολόλευκα βότσαλα.
Ένα σπίτι πραγματικός παράδεισος κατάλληλο είτε για μόνιμη, μιας και το χωριό της Κασσιώπης με όλες τις ευκολίες που προσφέρει απέχει 200 μ., είτε για εξοχική κατοικία. Εκτός αυτού μπορεί κάποιος να έχει το σκάφος του στο λιμανάκι του χωριού και σε 20 λεπτά να είναι στην πόλη της Κέρκυρας δια θαλάσσης.
2013έτος κατασκευής , χαρακτηριστικα: Αποθήκη, Κλιματισμός, Πόρτα Ασφαλείας, Πισίνα, Νεόδμητο, Βεράντες, Εσωτερική Σκάλα, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Κήπος, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χρηματοκιβώτιο, Διπλά Τζάμια, Boiler, Τζάκι, Internet, Αυτόνομη Πετρέλαιο 1 τζάκι/α , θέα :Πανοραμική ,  τιμή: 3.200.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
447778 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή