Αποθήκη χονδρικής προς Ενοικίαση

Άγιος Αθανάσιος
  • € 4.900/μήνα
  • 1.102
  • 2
Περιγραφή
ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πρόκειται για μεταλλικό με panels πολυουρεθάνης ακίνητο, συνολικής υπερυψωμένης δόμησης 1.101,55τμ επί κοινοχρήστου ασφαλτοστρωμένου γηπέδου. Τα επιμέρους εμβαδά διαμορφώνονται ως εξής,

α) 3 όμορες αίθουσες ψυγείων συντήρησης επί συνόλου 316,56τμ (58,84τμ + 112,97τμ +144,75τμ)
β) Διηρημένη αποθήκη ξηρού φορτίου 2 όμορων τμημάτων, εμβαδού 475,49τμ
γ) Εσωτερικά γραφεία διοίκησης ισογείου και ορόφου μετά χώρων εστίασης και υγιεινής, συνολικού εμβαδού 164,75τμ και,
δ) Μεταλλικό πατάρι 144,75τμ

Διαθέτει πλήρης υποδομές λειτουργίας ως αποθήκη συντήρησης τροφίμων, όπως: βιομηχανικό δάπεδο, αποβάθρα φορτοεκφόρτωσης υποστηριζόμενη με επικλινή ράμπα εισόδου, πιστοποιητικό Πυροπροστασίας - Μελέτη πυροσβεστικής καθώς και αλλαγή χρήσης σε αποθήκη τροφίμων, ανεξάρτητη παροχή ρεύματος και συστήματα ραφαρίας εντός των θαλάμων.

Ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο με κωδικό 8030;

Kαλέστε την Comtrust στο: +30 2310 544 400 ή στείλτε e-mail στo: info@comtrust.gr



ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΟΜΟΥ:
1. Το σύνολο των δημοσιευμένων πληροφοριών της COMTRUST REAL ESTATE (εφεξής «COMTRUST») στην παρούσα ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής της ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.
2. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «λήψη» (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της COMTRUST και πάντα υπό την προϋπόθεση αναγραφής της πηγής προέλευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
3. Η COMTRUST δηλώνει ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο παρόν αποτελούν συνοπτική παρουσίαση του ακινήτου με σκοπό την πληροφόρηση μελλοντικών πιθανών αγοραστών ή μισθωτών και δεν αποτελούν σύνολο ή μέρος προσφοράς ή συμβάσεως. Η COMTRUST και οι προστιθέμενοί της δεν νομιμοποιούνται να παρέχουν υποσχετικές δηλώσεις ή εγγυήσεις σχετικά με τις δοθείσες πληροφορίες και κάθε μελλοντικός αγοραστής ή μισθωτής θα πρέπει να ελέγχει την ακρίβεια αυτών.
4. Η COMTRUST δηλώνει ότι, με σκοπό την ελεγχόμενη προσαρμογή της χαρτογραφικής απεικόνισης του ακινήτου η κύρια διευθυνσή του μπορεί να διαφοροποιείται.
5. Η COMTRUST δηλώνει ότι, εφαρμόζει το ν. 4122/2013, Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων - Εναρμόνιση με την Οδηγία 2010/31/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου καθώς την Διευκρινιστική Εγκύκλιο του 2020 εφαρμογής του ν. 4122/2013 για την «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας. τιμή 4.900€, κωδ. 8030
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
8030 - 29/07/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Αποθήκη
εμβαδό
1.102 m²
δωμάτια
2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Έξοδα
τιμή
€ 4.900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή