Μονοκατοικία βίλα Μόχλος Μόχλος, Σητεία, 72300, Μόχλος, Σητεία

ΣητείαΜόχλος Μόχλος, Σητεία, 72300
  • € 3.500.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η υπέροχη και ευρύχωρη βίλα βρίσκεται σε έναν ήσυχο όρμο, μόλις 150μ από μια ήσυχη παραλία με πεντακάθαρα νερά και μια πανέμορφη μαρίνα όπου μπορείτε να δέσετε μικρά σκάφη.

Η βίλα Διόνυσος είναι ένα μοναδικό ακίνητο, κατασκευασμένο με πολύ υψηλά στάνταρντ κατασκευαστικά και επισκευαστικά, σχεδόν μέσα στο λιμανάκι Λιμενάρια, 500μ δυτικά στου χωριού Μόχλος.
Η πολυτελής βίλα, που βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 2,780.58μ2, τοποθετημένη αμέσως στην άκρη της θάλασσας, είναι ένα παράδειγμα μιας σοφιστικέ και στιλάτης διακόσμησης. Υψηλής ποιότητας υλικά, μοναδικά στοιχεία φωτισμού, ουδέτερη χρηματολογία όπως και μεγάλη γκάμα πέτρας και υλικών είναι συνδυασμένα με επιτυχία, δίνοντας μια φιλοσοφία ενός μοντέρνου τρόπου ζωής με άνεση και προσφέρουν την ηρεμία μιας πολυτελής κατοικίας. Η βίλα αποτελείτε από τρία επίπεδα.

Το ισόγειο αποτελείτε από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι, με ψηλό και ανισόπεδο ταβάνι, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα, ένα μεγάλο τζάκι που δημιουργεί μια ζεστή αύρα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπανιερά, ένα δωμάτιο ντουλάπα, ένα τζάκι βίο αιθανόλης, μια ντουλάπα επισκεπτών και ένα μικρό μπάνιο επισκεπτών επίσης.

Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο στον πάνω όροφο. Μεγάλα μπαλκόνια με απίστευτη θέα στον βουνό και στη θάλασσα. Η κυριά κατοικία των 207,95 μ2 διαθέτει χώρους όπου αφήνουν άπλετο φως στο εσωτερικό της, δίνοντας έμφαση στον αρμονικό συνδυασμό των στοιχείων της επίπλωσης.

Το χαμηλότερο επίπεδο των 287,16μ2, αποτελείτε από 2 πολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια και ντους και το ένα από αυτά διαθέτει μια μικρή κουζίνα, ένα εσωτερικό jjacuzzi με απίθανη θέα στη θάλασσα, ένα τζάκι βίο αιθανόλης, ένα χώρο σάουνας με ιδιωτικό μπάνιο και αποδυτήρια.

Σε αυτό το επίπεδο θα βρείτε επίσης τον χώρο του γυμναστήριου, πλήρως εξοπλισμένο και ένα δωμάτιο αναψυχής με τραπέζι του μπιλιάρδου, μια γωνιά διαβάσματος, ένα γραφείο με απίστευτη θέα και ένα χώρο γκαράζ περίπου 38,26μ2.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ακίνητου είναι το απίθανο γήπεδο του τένις(39μ χ 18μ) όπου περιέχει ένα 5μ περίβολο και φωτισμό. Η πολυτελής βίλα προσφέρει μια ευρύχωρη μεγάλη βεράντα με πισίνα (8.75μ χ 4,95 χ 1,65μ) όπου βλέπει στα καταγάλανα νερά. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 400μ2 βεράντες και μια 55μ2 βεράντα στην ταράτσα με πρόσβαση από μονοπάτι.
Όλο το ακίνητο δημιουργεί μια ειρηνική ατμόσφαιρα, κατάφυτη και περιτριγυρισμένη από κήπους περιέχοντας ένα BBQ και εξωτερική τραπεζαρία.
Όλοι οι χώροι έχουν κεντρική θέρμανση, διπλά τζάμια με σίτες, ηλεκτρικά παντζούρια και πολύ καλή μόνωση των τοίχων και της ταράτσας.

Η βίλα Διόνυσος έχει πολλά και πανέμορφα στοιχεία και οι χώροι και η τοποθεσία την κάνουν μια μοναδική κατοικία για διαμονή όλο το χρόνο. Το ακίνητο έχει απίστευτη θέα στην θάλασσα και στο βουνό και βρίσκεται μόνο 30 λεπτά από την πόλη του Αγίου Νικολάου και 40 λεπτά από το κοσμοπολίτικο χωριό της Ελούντας.

Επίσης βρίσκεται 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0446 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή