Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ρέθυμνο
  • € 2.500.000
  • 1.900
  • 3+
Περιγραφή
Η Αγία Γαλήνη είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται 61χλμ νοτιοανατολικά του Ρεθύμνου και 68χλμ νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και ο αγαπημένος προορισμός των χίπις τη δεκαετία του 60 ,μαζί με τα Μάταλα που βρίσκοντε ακριβώς απέναντι .Είναι κτισμένη στις πλαγιές του Λαβραστού, στην τοποθεσία του αρχαίου λιμανιού της μινωικής Σίβρυτου .
Παρέχει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες της με πολλές επιλογές για διαμονή, φαγητό, διασκέδαση, ιατρικές υπηρεσίες, ταχυδρομείο, τράπεζες, μαγαζιά κλπ. 
Δυτικά της Αγίας Γαλήνης μπορείτε να επισκεφτείτε με καραβάκι απόκρημνες σπηλιές, όπως η σπηλιά του Δαιδάλου , κοντινές παραλίες ,αλλά και τα νησιά Παξιμάδια .
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού ,λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Έτος κατασκευής της μιας πτέρυγας είναι το 1985 και της δεύτερης πτέρυγας το 1991. Έχει ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο και έχει αρχίσει η ανακαίνιση από το 2019. η οποία έχει σχεδόν αποπερατωθεί .
Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία επίπεδα και συνολικά 29 δωμάτια και 3 σουίτες , 1 μονόκλινο, 25 δίκλινα, 5 τρίκλινα και 1 τετράκλινο.
Στο πρώτο επίπεδο ,ο ισόγειος δηλαδή χώρος περιέχει τα πλυντήρια, στεγνωτήρια ,αποθήκη ιματισμού ,δωμάτιο μηχανοστάσιού ξενοδοχείου και πισίνας, δωμάτιο ηλεκτρονικού υλικού και μηχανημάτων ,αποδυτήρια προσωπικού και κοινόχρηστο μπάνιο πελατών, χώρος σπα και γυμναστηρίου και επιπλέον δωμάτια .
Το δεύτερο επίπεδο ,ο πρώτος όροφος αποτελείται από τα δωμάτια, το χώρο υποδοχής ,την κουζίνα και τη σάλα πρωινού και εστιατορίου .
Το τρίτο επίπεδο, ο δεύτερος όροφος δηλαδή αποτελείται από δωμάτια, την πισίνα και τη νέα κουζίνα και σάλα πρωινού και εστιατορίου .
Όλα τα δωμάτια έχουν ντους, ζεστό νερό ,μπάνιο, δωρεάν ίντερνετ, τηλεόραση, κλιματισμό, βεράντα, πυρανίχνευση, πόρτες ασφαλείας με χρονοδιακόπτη. Στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, στους εξωτερικούς τοίχους έχει γίνει θερμοπρόσοψη και στην ταράτσα θερμομόνωση και έχει 2 ασανσερ .
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 34, WC: 30, Εμβαδόν: 1900 τ.μ., Δωμάτια: 32, Έτος κατασκευής: 1986, Πολυτελές, Τιμή: 2500000, Κλιματισμός, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Δορυφορική κεραία, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Βαμμένο, Δομημένη καλωδίωση, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1163 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Καλωδιακή τηλεόραση, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Α+, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2019
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
324302 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.900 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή