Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 28-Ιεράπετρας-Σητείας, Ανάληψη 72055, Άγιος Στέφανος, Μακρύς Γιαλός

Μακρύς ΓιαλόςΕπ. Οδός 28-Ιεράπετρας-Σητείας, Ανάληψη 72055
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 290
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η βίλα των 290μ2, τεσσάρων υπνοδωματίων, τεσσάρων μπάνιων με κλιματισμό, βρίσκεται 18Χλ από την Ιεράπετρα και διαθέτει ιδιωτική παραλία και τη δική της σπηλιά.

Αυτή η ευρύχωρη και ευάερη βίλα βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 1450μ2, με μια 55μ2 πισίνα, φιλοξενεί 8 άτομα και έχει σχεδιαστεί προσεκτικά έτσι ώστε να παρέχει απόλυτη ιδιωτικοτητα.

Το ισόγειο αποτελείτε από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι, τραπεζαρία με ένα τζάκι, ένα μικρό μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο , τέσσερα μπάνια και μια αποθήκη.

Μια ξύλινη σκάλα σας οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε δυο χώρους με δυο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα, ένα μικρό μπάνιο, γραφείο, ακόμα μια κρεβατοκάμαρα με τζάκι, ένα jacuzzi και ένα δωμάτιο ντουλάπα.

Από τον εξωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε τη θεα στη θάλασσα και από τον χώρο της πισίνας των 50μ2 με θαλασσινό νερό. Ο κήπος της βίλας διαθέτει πολλά τροπικά φυτά όπως παπαγια και ανανά.
Υπάρχουν πολλές παράλιες τριγύρω σε λίγα χιλιόμετρα μακριά. Α πο την ανατολικη πλευρά μπορείτε να φτάσετε στην παραλία μακρύ γιαλός, ένα παραδοσιακό χωριό με μια υπέροχη παραλία και δυτικά βρίσκεται η πόλη της Ιεράπετρας και το μικρό νησάκι της Χρυσής.

Ένα μονοπάτι σας οδηγεί από την βίλα στην ιδιωτική βραχώδη παραλία με την σπηλιά. Πολλές άλλες παραλίες υπάρχουν τριγύρω και από τις δυο κατευθύνσεις.

Η βίλα είναι προς πώληση πλήρως επιπλωμένη, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, με εξαίρεση τα έπιπλα του ενός σαλονιού.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθυκοφηλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0447 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή