Duplex Polichrono, Πολύχρονο, Παλλήνη

ΠαλλήνηPolichrono
  • € 250.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2023
Περιγραφή
Μια εξαιρετική επένδυση σε μια ήσυχη περιοχή, λίγα μέτρα από μια μεγάλη αμμώδη παραλία και κρυστάλλινα νερά βραβεύτηκε με τη Γαλάζια Σημαία για την ποιότητα και την καθαριότητα.
Βρίσκεται μέσα στην πανέμορφη φύση, σε κλειστό διαμορφωμένο συγκρότημα, με παιδική χαρά, μπάρμπεκιου και 4.000 τ.μ. κοινή αυλή. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλες τις ανέσεις, όπως μπαρ, εστιατόρια και μπαρ.
Το σπίτι είναι στα χαμηλότερα επίπεδα, αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ιδανικό για οικογένειες με παιδιά.
Κατάλληλο τόσο για προσωπική χρήση όσο και για εξαιρετική επένδυση που μπορεί να σας αποφέρει εισόδημα καλωσορίζοντας τουρίστες.

Η αναφερόμενη τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική. Πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του ακινήτου παρέχονται από τον ιδιοκτήτη.

Για επαγγελματική διαβούλευση, για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, καθώς και αν θέλετε να οργανώσουμε μια επιθεώρηση τη στιγμή που σας βολεύει - μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΜΙΛΑΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ.

Κινητό, Viber: +30 694 527 5975
office@greximo.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
G2049
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή