Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κρανίδι
  • € 280.000
  • 1.000
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Σε ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια θέρετρα στην Αργολίδα, στη χερσόνησο του Αγίου Αιμιλιανού με τις δαντελωτές ακτές, πωλείται σε τιμή ευκαιρίας, οικόπεδο σε καταπληκτικό σημείο, μόλις 150 μέτρα από την παραλία, στην οποία η πρόσβαση γίνεται άμεσα με τα πόδια.

Δίπλα του υπάρχουν διάσπαρτες πολυτελείς βίλες, σε μια περιοχή που χαρακτηρίζεται από το πυκνό πράσινο των πεύκων και την φυσική ομορφιά της. Ο Άγιος Αιμιλιανός χαρακτηρίζεται εδώ και δεκαετίες ως η Κυανή Ακτή της Αργολίδας, συνδυάζοντας της πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα.

Το μέγεθος του οικοπέδου (1002 τ.μ.) προσφέρει άπλετο χώρο για την ανέγερση μίας ή περισσότερων κατοικιών συνολικά 400 τ.μ., συν τους βοηθητικούς χώρους, όπως είναι το υπόγειο, το κλιμακοστάσιο κ.α, Το οικόπεδο είναι τόσο μεγάλο, ώστε να διαμορφωθεί μεγάλος κήπος με δέντρα και γκαζόν, μπάρμπεκιου, πέργκολες και πισίνα!

Δίπλα στο νησί των Σπετσών και σε κομβικό σημείο για να μπορείς να βρίσκεσαι σε λίγα λεπτά στις παραλίες της Πετροθάλασσας, της Κόστας, της Χινίτσας, τα Λιμανάκια και σε τόσες άλλες.
Απέχει 6χλμ από το Πορτοχέλι, 10χλμ από το Κρανίδι και το κέντρο υγείας, 82χλμ από τα γραφικό Ναύπλιο, 54χλμ από την ιστορική Επίδαυρο, 178χλμ από την Αθήνα και 207χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η συνεργασία με άλλα μεσιτικά γραφεία είναι ευπρόσδεκτη. www.remax-experts.gr
*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον
Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1347968
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή