Μονοκατοικία βίλα Αρετούσας, Ατσιπόπουλο 74100, Ατσιπόπουλο, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΑρετούσας, Ατσιπόπουλο 74100
  • € 440.000
  • 5+
  • 166
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια ευρύχωρη και φωτεινή τριώροφη βίλα στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου.

Αυτό το ακίνητο αποτελείται από τρεις ορόφους. Από την κεντρική είσοδο μπαίνεις σε ένα μεγάλο χωλ όπου στα αριστερά σου υπάρχει τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι και δεξιά μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στον ίδιο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα W.C.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Από αυτόν τον όροφο με μια εξωτερική σκάλα, θα φτάσετε σε μια βεράντα στην οροφή της βίλας. Αυτό το μαγικό σημείο σας προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, την πόλη του Ρεθύμνου και το Φρούριο της Φορτέτζας.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα υπόγειο με 2 πλήρως λειτουργικά δωμάτια γραφείου ένα μπάνιο και μια μικρή κουζίνα. Αυτός ο όροφος έχει εξωτερική είσοδο που τον μετατρέπει σε ανεξάρτητο διαμέρισμα.

Η βίλα διαθέτει παράθυρα και μπαλκόνια σε όλη την επιφάνειά της, προσφέροντας σας άπλετη ηλιοφάνεια όλη την ημέρα σε ένα φυσικό και ήσυχο περιβάλλον.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν όμορφο κήπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.

Το Ατσιπόπουλο είναι ένα ωραίο προάστιο της πόλης του Ρεθύμνου, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο. Κοντά στα σύνορα του Ρεθύμνου, το υπέροχο παλιό χωριό προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα από την εποχή της Ενετοκρατίας. Οι επισκέπτες μένουν έκπληκτοι από τις πολλές εκκλησίες, τα γραφικά τοξωτά μονοπάτια και τα πέτρινα σπίτια. Κάποια από αυτά τα σπίτια έχουν μετατραπεί σε βίλες και ξενοδοχεία και αυτή η παραδοσιακή αρχιτεκτονική διατηρείται μέχρι σήμερα.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0452 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
166 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή